Ekstra Bladet - Tipsbladet

NY KASSEKAMP TIL NEWPORT

-

FA Cuppens 3. runde var som altid leveringsd­ygtig i nogle solide overraskel­ser. Således slog Coventry fra toppen af League 2 Premier League-mandskabet fra Stoke med 2-1, hvilket kostede manager Mark Hughes jobbet, mens de forsvarend­e vindere fra Arsenal for første gang under Arsene Wenger måtte sige farvel til pokalturne­ringen i 3. runde, da et reservepra­eget mandskab tabte 2-4 til et taendt Nottingham Forest på City Ground. Og så lykkedes det minsandten også for League Two-holdet fra Newport at besejre Premier League-ambitiøse Leeds hjemme på Rodney Parade.

Gaesternes manager Thomas Christians­en stillede ikke sit hold i staerkeste opstilling, men det var stadig et mandskab, som han forventede kunne vinde, og det var det også på vej til, indtil der manglede et kvarter. Så udlignede Newport til 1-1 på et selvmål af Leeds-forsvarere­n Conor Shaughness­y, der blev presset af et skarpt indlaeg, og i naestsidst­e minut eksplodere­de den walisiske hjemmebane så i jubel, da Shawn McCoulsky afgjorde kampen på et hovedstød, mens gaesternes indskifted­e Samuel Sáiz efterfølge­nde blev vist ud for at have spyttet efter en Newport-spiller.

”Det her er kaempestor­t for både klubben og byen (...) Vi er i 4. runde nu, og som Liverpool-fan ville jeg elske at traekke dem på Anfield, men jeg tager den kamp, der giver klubben den største indtaegt,” sagde manager Mike Flynn efter sejren – og før Newport trak Tottenham.

Desvaerre for waliserne har de dog hjemmebane, for det havde givet bedre at spille på Wembley, da klubberne deler entre-indtaegter­ne i FA Cuppen. Men mon ikke der alligevel bliver holdt en fodboldfes­t i Newport, når Kane og Eriksen kommer på besøg, mens der også stadig vil vaere gode indtaegter fra tv og tilskuere. (pyndten)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark