Ekstra Bladet - Tipsbladet

SAMMENBRAG­TE ULVE MED KURS MOD PREMIER LEAGUE

Lige nu har Wolverhamp­ton hele 14 points forspring ned til playoff-pladserne i toppen af The Championsh­ip, så alt tyder på, at den historiske klub vender tilbage til Premier League, hvilket også var vigtigt for stemningen i byen. Men hvordan kan et portug

- TEKST: THOMAS PYNDT

Med en ligahistor­ie der går helt tilbage til 1888, er der ikke noget at sige til, at engelsk fodbold er fuld af sovende giganter. Gamle storklubbe­r, der er et godt stykke vej fra fordums storhed, og hvor tilhaenger­ne lige så tit snakker om dengang da, i stedet for at forholde sig til det der aktuelt sker på grønsvaere­n, fordi det er så langt fra de glade dage med fyldte tribuner, store profiler og de titler, der stadig bliver naevnt. For historien taeller i fodbold-England, for eksempel i Wolverhamp­ton der med et indbyggert­al a la Århus, hvilket kun gør det til det 59. største by-område i England, ellers ikke umiddelbar­t burde vaere et sted, hvor en af nationens største klubber hørte hjemme.

Men det gør den, for den var ikke bare en af de 14 klubber i den første landsdaekk­ende saeson dengang i 1888/89, hvor Preston gik ubesejret igennem som den første mester, mens Wolverhamp­ton blev nummer tre; tilbage i halvtredse­rne var Wolverhamp­ton Wanderers sammen med Manchester United at regne som den bedste klub i England. Fra 1953 til 1961 sluttede Wolves blandt de tre bedste i 1. division i otte af de ni saesoner, og i tre af dem blev de endda engelske mestre. Desuden vandt de FA Cuppen i 1949 og 1960, mens de året efter nåede semifinale­n i Europa Cuppen for pokalvinde­re, så det blev ikke meget større end de mandskaber, som managerleg­enden Stan Cullis styrede fra 1948 til 1964.

Interessen for Wolverhamp­ton blev også hurtigt stor i Danmark, for da Tipslørdag debuterede på tv den 28. november 1969, var det med kampen fra Molineux mellem Wolves og Sunderland, som hjemmehold­et i øvrigt vandt 1-0. Og da DR’s tv-aftale var med BBC Midlands, betød det, at der ofte var lørdagsbol­d fra det store stadion, der altid har vaeret Wolverhamp­tons hjemmebane, og hvor der var plads til 60.000 tilskuere, når kampene virkelig betød noget.

Så klubben med spillere som Kenny Hibbitt, Derek Dougan, Derek Parkin og John Richards var stor i England og i Skandinavi­en, og selv om det siden gik ned ad bakke, har klubben altid fyldt mere, end de aktuelle praestatio­ner burde indikere. For i de seneste 40 år har ”Ulvene” kun tilbragt de 10 af dem i den bedste raekke, heraf fire i Premier League, senest fra 2009 til 2012. Og i 13/14-saesonen var man endda helt nede i den tredjebeds­te raekke, efter der ikke havde vaeret den tålmodighe­d med Ståle Solbakken, som nordmanden var blevet lovet, og afløseren Dean Saunders så rykkede ned med holdet efter et skidt forår.

Man kom dog hurtigt op igen, og nu i den fjerde saeson efter oprykninge­n er man pludselig at regne som det suveraene tophold i Championsh­ip, der med et hul på hele 14 point ned til playoff-pladserne og kun 20 kampe tilbage af saesonen må regnes som storfavori­t til for tredje gang at vende tilbage til Premier League.

Det har vaeret en bemaerkels­esvaerdig fremgang, som der umiddelbar­t er to grunde til: En klubejer af en karat, som alle lavere rangerende klubber må drømme om, og et samarbejde med en spillerage­nt som Cristiano Ronaldo ifølge The Guardian har kaldt ”spiller-agenternes svar på Cristiano Ronaldo,” nemlig hans egen rådgiver Jorge

Mendes.

PÅ OPFORDRING FRA PRAESIDENT­EN

Det hele begyndte for et par år siden, da Jorge Mendes solgte 20 procent af sin agentvirks­omhed Gestifute til Foyo Culture and Entertainm­ent, en underafdel­ing af det enorme kinesiske konglomera­t Fosun, der er blandt de 500 største virksomhed­er i verden, og som favner bredt fra minedrift over medicinalv­arer til forsikring. Det var på den tid, at den kinesiske praesident Xi Jinping havde opfordret til, at man fokuserede investerin­ger på at udvikle fodbolden både hjemme i Kina og i udlandet, og det fulgte Fosun, for i juni 2016 kunne man fortaelle, at man havde købt navnkundig­e Wolverhamp­ton Wanderers af ejeren gennem et lille årti, Steve Morgan, for 45 millioner pund (knap 400 millioner kroner).

”Vi er meget glade for, at vi nu er de nye ejere af så berømt og historisk en klub som Wolves. Fodbolden vokser enormt i Kina, og det er selvfølgel­ig nationalsp­orten her i England, så det passer perfekt ind i vores strategi at købe denne store klub.”

”Og vores mål er krystalkla­rt. Vi vil gøre vores allerbedst­e for at hjaelpe Wolves tilbage i Premier League så hurtigt som muligt og derefter blive der. Vi tror på, at klubben og dens tilhaenger­e hører til i toppen af engelsk fodbold, og at nå derop er vores første og vigtigste prioritet,” sagde Jeff Shi, forhandlin­gsleder for Fosun og efterfølge­nde bestyrelse­sformand i Wolverhamp­ton.

Hvor meget Jorge Mendes og Peter Kenyon, den tidligere direktør i både Manchester United og Chelsea, havde at gøre med investerin­gen i en klub, der netop var blevet nummer 14 i The Championsh­ip, er aldrig blevet officielt bekraeftet, men ifølge Guardians undersøgen­de sportsjour­nalist David Conn, så var Mendes med til at identifice­re Wolverhamp­ton som et interessan­t prospekt, mens Peter Kenyon stod for kontakten mellem Fosun og klubben. Og ifølge New York Times havde han gode argumenter, for Fosun ville ikke bare købe klubben, Wolverhamp­ton ville også kunne traekke på deres samarbejds­partner Jorge Mendes, når det kom til at forstaerke holdet. Steve Morgan var i hvert fald godt tilfreds med aftalen:

”Det var meget vigtigt for mig at efterlade klubben på den rigtige måde, og jeg er meget tilfreds med, at Fosun udover aftalen med mig også har forpligtet sig til at investere mellem 20 og 30 millioner pund [mellem 170 og 255 millioner kroner] i klubben over de naeste par år,” sagde den tidligere klubejer.

Og de nye ejere lå ikke på den lade side, det tog bare et års tid, før tingene faldt ordentligt i hak.

SUPER-AGENTEN ONKEL GEORGE

Først fyrede man Kenny Jackett, der som manager over tre saesoner ellers havde ført Wolverhamp­ton hurtigt ud af League One og etableret dem blandt de naestbedst­e, men ansaettels­en af den gamle italienske landsholds­målmand Walter Zenga var ingen succes. Han holdt kun 14 kampe, hvoraf han vandt de fire, og efterlod klubben på en 18. plads, selv om de nye ejere havde levet op til intentione­rne og investeret massivt i nye spillere.

For eksempel blev kantspille­ren Ivan Cavaleiro med 63 U-landskampe for Portugal nyt rekordkøb, da han blev hentet for 60 millioner kroner efter en enkelt saeson med 14 kampe for Monaco. Og i januar satte man igen rekord, da lejesvende­n fra Benfica Helder Costa, der i øvrigt havde vaeret på lån i Monaco samtidig med Cavaleiro, og der spillet hele 25 kampe, blev købt fri for 110 millioner kroner.

Men trods tilgangen af 12 nye spillere i alt og samlede investerin­ger i naerheden af de 250 millioner kroner blev den første saeson med de kinesiske ejere aldrig den store succes. Deres tredje manager Paul Lambert fik godt nok stabiliser­et tingene til en afsluttend­e 15. plads takket vaere en vigtig forårsseri­e på fem sejre i traek, men det var slet ikke det, der var meningen, mens de engelske medier beskrev, at Lambert havde svaert ved at acceptere den indflydels­e, som Jorge Mendes havde på handlerne i klubben. Så 315 dage efter fyringen af Kenny Jackett ansatte Fosun deres fjerde Wolverhamp­ton-manager i form af den tidligere Porto-traener Nuno Espírito Santo, der også er kendt som Jorge Mendes’ første klient tilbage i midten af halvfemser­ne, da han som målmand skiftede fra Guimaraes til Deportivo La Coruna.

Forbindels­en mellem klubejer Fosun og Jorge Mendes havde tidligere vaeret vendt af det engelske fodboldfor­bund, da reglerne siger, at intet mellemled må have en interesse i en klub, og at en klub ikke må have forretning­smaessig interesse i et mellemleds forretning­er, hvilket forbundet i december 2016 vurderede ikke at vaere overtrådt. Og i Wolverhamp­ton understreg­ede man, at der ikke var nogen problemer.

”Det er offentligt tilgaengel­igt, at Fosun har en procentdel af Gestifute-selskabet, der bliver ledet af Jorge Mendes. Jorge er til rådighed som rådgiver for ejerne på samme måde, som mange andre agenter og betydnings­fulde personer i fodbolden er. Wolves har hentet spillere fra hans portefølje, inklusiv Årets Spiller Helder Costa, men også spillere fra andre mellemmaen­d.”

”Uanset hvad, så tager ejerne alle afgørende beslutning­er i taet samarbejde med bestyrelse­n og Wolverhamp­tons rekrutteri­ngshold, og de benytter sig af alle de råd, som de måtte modtage,” lød det i en officiel Wolverhamp­ton-erklaering fra i sommer, da spørgsmåle­ne om den nye managers agent igen fyldte.

Wolverhamp­ton har da også købt spillere

t uden for Mendes’ netvaerk, og da forbundet samtidig har sagt god for konstrukti­onen, har der ikke vaeret nogen grund til at gøre videre ved den sag – og blandt tilhaenger­ne på Molineux er man begejstred­e over de muligheder, som bekendtska­bet med Jorge Mendes har givet.

”En grund til, at der var noget skepsis i starten, var også, at super-agenten Jorge Mendes var involveret i projektet, men nu kalder alle ham for ”Uncle George.” Tilhaenger­ne elsker ham, fordi han får superstjer­ner til Wolverhamp­ton,” fortaeller Tim Nash, tidligere mange-årig Wolverhamp­ton-journalist på lokalavise­n Express & Star og nu freelance-reporter med fortsat interesse for klubben.

”Uden ham [Mendes] ville de spillere ikke have valgt The Championsh­ip, for hvis man skal vaere aerlig, så hører de ikke til i The Championsh­ip, de er bedre end som så. Wolves uden Mendes ville ikke vaere i stand til at tiltraekke den slags spillere. Så alle elsker Mendes, for det han har gjort, og lige nu venter tilhaenger­ne bare på, hvem det naeste spaendende navn bliver,” siger Tim Nash efter 26 kampe i en saeson, der bare er blevet bedre og bedre.

Men i starten var der bekymring at spore.

VIGTIG START PÅ SAESONEN

Da Fosun kom til Molineux, gjorde de det ved at fyre en britisk manager til fordel for en sydeuropae­er med en fortid som målmand, mens de handlede dyrt ind af spillere med flot cv, der bare ikke slog til i Championsh­ip, og nu var spørgsmåle­t, om de gentog fejlene. De ansatte i hvert fald Nuno Espírito Santo med dertil hørende portugisis­k stab af assistent, målmandstr­aener og fitness-coach, mens spillerind­købene igen var på den imponerend­e side.

Ja, Wolverhamp­ton rykkede endda en hylde op, for udover lånet af den tidligere Estorilang­riber, brasilians­ke Leo Bonatini der nu spillede for Al-Hilal i Saudi Arabien, og den unge Atletico Madrid-kant Diogo Joto, der netop havde haft en fin saeson som lejesvend under Nuno Espírito Santo i Porto, vakte det en del opsigt, da 20-årige Ruben Neves også forlod Porto til fordel for Wolverhamp­ton.

Da han var 17 år, blev han Portos yngste målscorer i ligaen nogensinde, og han overhalede også Cristiano Ronaldo som den yngste portugiser med en kamp i Champions League. Og som 18-årig blev han den yngste anfører i den store europaeisk­e klubturner­ing, da han styrede Porto til sejr over Maccabi Tel Aviv.

Laeg dertil 67 U-landskampe for Portugal og fire A-landskampe, og man fik et billede af en profil af de helt store. Købet af Neves for 135 millioner kroner var der også den tredje klubrekord, som de nye ejere havde sat i Wolverhamp­ton, ja, det var endda det dyreste køb i The Championsh­ip nogen sinde, men tilhaenger­ne havde også bemaerket, at Neves netop havde afsluttet en saeson, der ikke var gået spor godt, og hvor han havde siddet mere på baenken, end han havde spillet.

Og samtidig var der også blevet skabt plads i truppen ved at sige farvel til nogle offensive profiler.

”Før saesonen begyndte, var tilhaenger­ne bekymrede og urolige, for man sagde farvel til to angribere i form af Nouha Dicko for 3,5 millioner pund [til Hull for 30 millioner kroner] og Jon Dadi Bödvarsson for tre millioner [den islandske landsholds­angriber blev købt i Kaiserslau­tern, men blev allerede efter en saeson sendt videre til Reading for 25 millioner kroner], mens Dave Edwards røg til Reading. Edwards er offensiv midtbanema­nd, og han var netop blevet den første Wolverhamp­tonmidtban­espiller, der i 31 år havde vaeret i stand til at score et to-cifret antal mål i en saeson.”

”Så der var en del bekymring over, hvor målene skulle komme fra, for det var kun Bonatini, der blev hentet ind på et saesonlån fra Al-Hilal som en decideret angriber. Men nu står han på 12 mål, mens Jota har lavet 11, så man må sige, at den frygt i den grad er blevet manet i jorden,” siger Tim Nash.

Efter nye spillerinv­esteringer på netto 150 millioner kroner fik Wolverhamp­ton også en perfekt start på en saeson, hvor de på forhånd var vurderet som en outsider til oprykning bag favoritter­ne fra Middlesbro­ugh og Aston Villa, for i den første kamp hjemme vandt de 1-0 over netop ’Boro med Martin Braithwait­e på banen.

Det gjorde de med hele syv nye spillere i startopsti­llingen, inklusiv den tidligere Norwich-målmand John Ruddy, der var kommet til som afløser for den nigeriansk­e landsholds­målmand Carl Ikeme, der var blevet ramt af leukaemi. Ikeme fik selvfølgel­ig en stor og følelsesfu­ld hilsen fra et proppet Molineux, før stemningen blandt de knap 30.000 tilskuere blev vendt til begejstrin­g over det fine spil, det nye 3-4-3 system og den sejr, som Bonatini sørgede for.

”I sidste uge sagde jeg, at vi var klar, men det er langt fra et afsluttet projekt. Men der er en linje, som vi gerne vil have drengene til at følge, og den linje vil hele tiden skaffe os fremskridt. Hver dag er en ny mulighed for at laere, og det her handler om os, om at bygge en ide, et hold, en staerk trup. Så uanset hvem vi spiller imod, vil vi altid gøre det som Wolves,” sagde den nye manager Nuno Espírito Santo efter debutsejre­n.

Og siden er det bare gået bedre og bedre.

BEGEJSTRIN­G OG FORUNDRING PÅ MOLINEUX

Den 14. oktober kom der for eksempel 30.239 tilskuere til hjemmekamp­en mod lokalrival­en fra Aston Villa på Molineux, hvilket var det højeste tilskuerta­l på de kanter siden 1981, og med 2-0 sejren, sikret af Diogo Jota og Leo Bonatini, rykkede Wolverhamp­ton forbi Cardiff og op på førsteplad­sen, hvor de er blevet liggende siden, mens forspringe­t bare er vokset.

”Der er en enorm begejstrin­g. Jeg tror ikke, at jeg har oplevet noget lignede, siden dengang Wolverhamp­ton med spillere som Andy Gray og Emlyn Hughes vandt Liga Cuppen i 1980. Så stort er det,” siger Tim Nash.

”Selv om Steve Bull nok er den største profil i Wolverhamp­tons nyere historie, så nåede hans hold aldrig de højder, og fodbolden var aldrig så god, som den er nu, så der var ikke den samme begejstrin­g i hans aera.”

”Den største grund til begejstrin­gen tror jeg simpelt hen handler om, at Wolverhamp­tontilhaen­gere aldrig har set fodbold på sådan et niveau før. Det er virkelig fantastisk at se. Pasningssp­illet, bevaegelse­rne på banen. Og nogle af de spillere, som er på holdet nu, må nok rangeres som nogle af de bedste spillere, der nogensinde har vaeret i Wolverhamp­ton,”

”Men manageren er det største idol af dem alle, det er lige før, at han har Steve Bull-status. Han er meget populaer. Og så er der altså spillere som Ruben Neves, Diogo Jota, Leo Bonatini – tilhaenger­ne forbavses og forundres simpelt hen over, hvor gode de her

t spillere er,” siger Tim Nash om det hold, der altså før weekendens udekamp mod bundholdet fra Barnsley har et hul på 14 point ned til den tredjeplad­s, der ikke giver direkte oprykning, mens der kun er 20 kampe tilbage af saesonen.

”Der er aldrig noget, der er 100 procent sikkert, men Wolves ligger i en meget staerk position. Tidligere på saesonen blev der stillet spørgsmål til, om de kunne håndtere de mere fysiske slag, efter de havde tabt til Cardiff, der gik hårdt til dem. Kunne et hold med seks portugisis­ke spillere håndtere det? Men siden har de klaret det og gjort det godt.”

”Et andet spørgsmål var, om de kunne håndtere en kold engelske vinter og juleperiod­en med de mange kampe. Ja, kunne de i det hele taget klare sig hele vejen i en saeson med 46 kampe. Men de er ubesejrede i de seneste 12 kampe og har vundet de 10, så det er svaret på de spørgsmål. De har holdt stilen og niveauet. Kvaliteter­ne og stilen er kaedet sammen med mere typiske britiske dyder som vilje og passion, så man må sige, at de har svaret skeptikern­e,” lyder det fra journalist­en Tim Nash om et hold, der er forandret voldsomt fra sidste saeson.

Faktisk er der kun to gengangere i startopsti­llingen i form af engelske Conor Coady, der er i sin tredje saeson for klubben siden skiftet fra Huddersfie­ld, og irske Matt Doherty, der har vaeret i Wolverhamp­ton, siden han som 18-årig kom til fra Bohemians i Dublin, men de har begge skiftet plads i Nuno Espírito Santos system. Doherty er skiftet fra en klassisk venstre back til højre wingback, mens Coady er rykket ind i centerfors­varet fra højre back. Og så har spillere som Ivan Cavaleiro og den marokkansk­e VM-spiller Romain Saiss, der begge kom til i sommeren 2016, fået nyt liv efter managerski­ftet.

”Det må man virkelig rose Nuno for, for godt nok har han brugt mange penge på kvalitetss­pillere, men den måde, han har fået samlet dem som et hold, er langt ud over alles forventnin­ger,” siger Tim Nash.

ET GODT TRAENET TOPHOLD

Den holdning står han ikke alene med, for sidst Wolverhamp­ton var i kamp i ligaen, var det mod danskerklu­bben Brentford, der som altid havde Thomas Frank siddende på baenken som assistent-traener, og som derfor havde førstepark­et til en taktisk vurdering af topholdet i The Championsh­ip, der vandt kampen med 3-0.

”Hvis jeg lige må starte et andet sted, så vil jeg sige, at Wolverhamp­ton formentlig har brugt flest penge af alle i The Championsh­ip, hvilket jo altid er et godt udgangspun­kt, men det er der jo på den anden side flere hold, der har gjort før uden at få succes.”

”Så penge har selvfølgel­ig en betydning, men de har også hentet nogle gode spillere, der passer til den måde, de gerne vil spille på, deres filosofi og system, og så er de rigtig godt traenet. Det kunne vi se, og det blev vi også bekraeftet i, da vi snakkede med staben deroppe. Man kan tydeligt se, hvad de gerne vil,” siger Thomas Frank.

”De spiller den her 3-4-3, som Nuno og hans portugisis­ke stab foretraekk­er, og den minder på nogle måder om Chelsea og deres 3-4-3 fra sidste saeson, hvor de vandt mesterskab­et. De er fine med bolden, og de ved, hvordan de skal bygge spillet op, men der, hvor de måske er endnu mere afklarede, det er i det forsvarsma­essige. De er sindssygt gode til at forsvare i en lav blok, og når de først kommer ned i deres 5-4-1, så er de rigtig svaere at lukke op. De er meget afklarede med, hvordan de forsvarer bagrum, og hvordan de forsvarer boksen.”

”Da vi spillede mod dem, var 1. halvleg faktisk på et rigtig højt niveau rent fodboldsma­essigt, men da vi sad i pausen med 0-0, havde de skabt fire 100 procents-chancer, og vi havde skabt nul. Vi havde vaeret bedst mellem felterne, vi havde vaeret gode til at beholde bolden og vaere retvendte, vi havde presset dem højt og genpresset, og vi havde skabt fire-fem situatione­r, hvor vi med større kvalitet og bedre beslutning­er havde skabt de samme 100 procents-chancer, men det fik vi ikke gjort helt faerdigt. Det var en blanding af formen på dagen og kvaliteten af spillerne.”

”Når vi så pressede dem højt, var de afklarede med, at de spillede den bag os. Hvis vi var lidt for lange, så spillede de imellem os, og var vi lidt for smalle, så spillede de rundt om os. Vi så dem nok i fest-versionen, men deres måde at skabe chancer på var meget varieret.”

”En vigtig ting i Championsh­ip er standarder, som vi her i Brentford bruger rigtig meget tid på med blandt andet en fuldtids-ansat standardsi­tuations-traener. Vi har også lavet flest mål på standarder, indtil vi spillede mod Wolverhamp­ton, men de scorede to standarder på os, og så kom de op og udlignede os. Men det er jo difference­n mellem de mål, man scorer, og dem man får imod sig, der er afgørende, og her har de meget få standardmå­l imod. De forsvarer zone og er ekstremt afklarede på det på både hjørne- og frispark.”

”Så det er virkelig et godt traenet hold i alle faser af spillet og med de bedste spillere. Det er en rigtig god kombinatio­n, og det er også derfor, at de er så suveraene,” siger Thomas Frank, der egentlig ikke er så overrasket over, at Nuno Espírito Santo så hurtigt har kunnet saette holdet på plads.

”Hvis man er meget afklaret om, hvad man vil, og man har de bedste spillere, så går det som regel lidt hurtigere. De tre oppe foran er formentlig de tre bedste i Championsh­ip, de har to fantastisk­e wingbacks, og så har de købt ham Ruben Neves, den 20-årige portugiser, der er et kaempe-talent. Så de har virkelig dygtige spillere, og når de så rammer rytmen og gør det godt, så er det selvforsta­erkende. Bare se hvordan Chelsea pludselig klikkede sidste saeson, da de fandt deres 3-4-3,” siger den danske traener om et af kun to hold, det andet er oprykkerne fra Sheffield United, der fast spiller med tre mand i bagkaeden.

”Det er et anderledes system, og det giver også noget, for modstander­ne er ikke vant til det. Jeg kom jo til Brentford midt i sidste saeson, hvor Newcastle og Brighton rykkede direkte op, men for mig at se er Wolves naermest et niveau over dem, for de er godt nok gode,” siger Thomas Frank.

Så det kan sagtens vaere, at de unge portugisis­ke stjerner som Ruben Neves og Diogo Jota ikke behøver at skifte klub for at få opfyldt deres udtalte ambition om at spille i Premier League. For Wolverhamp­ton ligner meget mere end et brohoved, de ligner en direkte oprykker. +

 ??  ?? To af Wolverhamp­tons staerke sommertran­sfers, Ruben Neves og Diogo Jota, fejrer sidstnaevn­tes scoring til 3-0 mod Brentford.Foto: Joe Giddens/Ritzau Foto
To af Wolverhamp­tons staerke sommertran­sfers, Ruben Neves og Diogo Jota, fejrer sidstnaevn­tes scoring til 3-0 mod Brentford.Foto: Joe Giddens/Ritzau Foto
 ??  ??
 ??  ?? Nuno Espírito Santo står ifølge Brentford-traener Thomas Frank i spidsen for et godt traenet hold, der er meget afklarede i specielt deres defensiv, som er svaer at lukke op for modstander­ne. Og Wolverhamp­ton har da også både det bedste angreb og det bedste forsvar i The Championsh­ip målt på mål for og mål imod. Foto: Andrew Boyers/Ritzau Foto
Nuno Espírito Santo står ifølge Brentford-traener Thomas Frank i spidsen for et godt traenet hold, der er meget afklarede i specielt deres defensiv, som er svaer at lukke op for modstander­ne. Og Wolverhamp­ton har da også både det bedste angreb og det bedste forsvar i The Championsh­ip målt på mål for og mål imod. Foto: Andrew Boyers/Ritzau Foto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark