Ekstra Bladet - Tipsbladet

ARGENTINSK SCORING I LIVERPOOL

- Tekst: Stefan Buur Hansen

LØRDAG KL. 16.00 West Bromwich - Brighton, X 3,05 @ NORDICBET

West Bromwich slog Exeter City med 2-0 i FA Cuppen og fik dermed den første sejr siden 3-1-sejren ude over Accrington Stanley i Liga Cuppen tilbage i august.

I den mellemligg­ende tid har holdet spillet 20 kampe i Premier League uden at vinde så meget som en eneste, hvorfor det naesten virker overrasken­de, at holdet trods alt har hentet 16 point hidtil i saesonen.

Brighton tog mandag en 2-1-sejr over Crystal Palace i FA Cuppen, og holdet har dermed blot tabt én af de sidste seks kampe.

Med langtidssk­adede Steve Sidwell som undtagelse er Brightons trup skadesfri, og det kan vise sig at vaere en fordel på bagkanten af et hårdt juleprogra­m. West Bromwich har omvendt tvivl om både Johnny Evans, Matt Phillips og Kieran Gibbs, mens Nacer Chadli og James Morrison meldes definitivt ude.

West Bromwich har igennem det meste af saesonen manglet evnerne til at vinde kampe, mens Brighton formentlig vil stille sig tilfredse med det ene point efter en saeson, hvor holdet står på 2-2-7 på udebane.

Vi tror på en jaevnbyrdi­g, småkedelig og målfattig kamp, hvor X’et i virkelighe­den er det mest realistisk­e udfald til et odds på den gode side af 3,00 gange pengene.

LØRDAG KL. 16.00 Watford - Southampto­n, 1 2,45 @ NORDICBET

Det er to hold i krise, der mødes på Vicarage Road, når Watford tager imod Southampto­n. Gaesterne har ikke vundet en eneste af de seneste ni kampe i ligaen, mens Watford i det mindste kan prale af en enkelt sejr i samme tidsrum.

Til gengaeld vandt begge hold i FA Cuppen sidste lørdag, og det må give et skud af selvtillid, mens en hel uges kamppause forhåbentl­ig har gjort undervaerk­er for fysikken.

Watford skal i hvert fald ”kun” undvaere en lille håndfuld stamspille­re, og det er en klar fremgang i forhold til de sidste måneder af 2017, hvor holdkortet naesten skrev sig selv for Marco Silva.

Southampto­n har til gengaeld sagt farvel til forsvarspr­ofilen Virgil van Dijk, som dog ikke har spillet for holdet siden midten af december, mens Wesley Hoedt formentlig også er ude sammen med topscorer Charlie Austin.

Det er hårde fravaer for Southampto­n, som formentlig vil komme til Vicarage Road med en plan om at stå lavt på banen i en satsning på omstilling­er og med det ene point som succeskrit­erium.

Det betyder formentlig, at en eller to scoringer vil vaere nok til at tage sejren for Watford, og det er ikke umulige betingelse­r for det ambitiøst spillende hold, som har scoret mål i de sidste seks hjemmekamp­e.

LØRDAG KL. 18.30 Tottenham - Everton, X 6,40 @ NORDICBET

Everton-eksperimen­tet har holdt pause siden årets første dag, hvor The Toffees tabte med 0-2 hjemme til Manchester United. Vi er dermed oppe på to tab i traek, hvorfor indsatsen her skrues op til 40 kr.

Modstander­en er Tottenham, som faktisk spillede uafgjort i holdets seneste ligakamp. Spurs er dermed oppe på fem uafgjorte i denne saeson, hvoraf de fire er faldet på eget graes.

Tre af de sidste fem indbyrdes opgør mellem holdene er endvidere endt med en pointdelin­g, så tro mod systemet spiller vi atter pengene på et yderst velbetalt X med en god fornemmels­e i maven og en forrentnin­g af det hidtidige indskud på flotte 83 procent.

Regnskab for ”Everton-eksperimen­tet”: Indskud i denne runde: 40 kr. Samlet indskud: 1.100 kr.

Samlet gevinst: 2.012 kr.

Profit: 912 kr.

SØNDAG KL. 12.00 Huesca - Numancia, Huesca fører ved pausen 2,70 @ BWIN

Topholdet i Segunda Division tager imod Numancia fra fjerdeplad­sen i en kamp, som statistisk set er ganske interessan­t. Huesca har nemlig vist sig at vaere yderst staerke før pausen isaer på hjemmebane, hvor holdet står med 8-3-0 målt alene på resultater­ne i 1. halvleg.

Anderledes forholder det sig med Numancia, som kun har taget føringen i en enkelt udekamp hidtil i denne saeson, mens de resterende ti 1. halvlege på fremmed graes er fordelt ligeligt mellem uafgjorte og nederlag.

Huesca skuffede lidt med 1-1 i årets første hjemmekamp mod opryknings­kandidater­ne fra Real Oviedo, men også her førte hjemmehold­et ved pausen. Samme dag spillede Numancia 2-2 ude mod bundholdet Cultural Leonesa i en kamp, hvor der stod 0-0 efter første halvleg.

Numancia har dermed spillet til X ved pausen i 12 af 21 kampe, hvilket taler imod dette spil, men til odds 2,70 er der ikke desto mindre tvivl om, vaerdien findes i endnu en pauseførin­g til hjemmehold­et.

SØNDAG KL. 17.00 Liverpool - Manchester City, Sergio Agüero scorer 2,05 @ UNIBET

Sergio Agüero har fået en formidabel start på 2018 med fire scoringer i tre kampe afviklet på bare en uge. Nu venter så en udekamp mod Liverpool, som efter alt at dømme kommer til at blive forholdsvi­s målrig.

I hvert fald har Liverpool spillet til over 2,5 mål i de seneste fem kampe, mens Manchester City blot har forladt banen uden at score én gang i 22 ligakampe.

Den 29-årige argentiner scorede en enkelt gang, da Manchester City vandt det omvendte opgør med 5-0. Det er symptomati­sk for Sergio Agüero, som er i gang med sin syvende saeson for Manchester City: kun i 2013/14-saesonen, hvor han scorede 17 mål i 23 kampe, scorede han ikke imod Liverpool.

Liverpool har kun holdt målet rent i tre af de sidste otte kampe, og hvis City skal på måltavlen på Anfield, er Sergio Agüero lige nu det bedste bud på en målscorer.

SØNDAG KL. 21.00 Nantes - Paris SG, Begge hold scorer 2,20 @ BWIN

Paris SG har målmaessig­t vaeret forholdsvi­s gavmilde i denne saeson, selv om hovedstads­klubben har vaeret taet på suveraene, når man ser på resultater­ne.

Oversat til tal har PSG blot holdt målet rent i hver tredje udekamp, mens man selv har scoret mål i otte af ni kampe på fremmede baner.

Nantes formåede ikke at score mål i kampene mod Lyon og Marseille i starten af saesonen, men 1-0-sejren over Monaco i november viste, at holdet altså godt kan levere varen i form af mål mod topholdene.

Formmaessi­gt har Nantes scoret mindst ét mål i 14 af de seneste 15 ligakampe, mens PSG har lukket mål ind i seks af de sidste syv kampe i Ligue 1.

Begge hold har scoret i 6 af 9 udekampe for PSG i denne saeson, og imod et formstaerk­t Nantes-mandskab ligner odds 2,20 på endnu et tilfaelde her en paen betaling.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark