Ekstra Bladet - Tipsbladet

KAMPDAG LØRDAG 13. JANUAR – SPILSTOP LØRDAG KL. 15.55

- TEKST: JØRN JUEL

1 CHELSEA - LEICESTER England Premier League kl. 16.00

Schmeichel & Co. er efterhånde­n kravlet op på raekkens 8. plads, men kommer i menneskeha­ender på Stamford Bridge. Chelsea har kun tabt en kamp hjemme (mod umulige Manchester C) og har holdt buret rent i de sidste 3. Trods et Leicester i fremgang bør 1-tallet raekke.

2 CRYSTAL P - BURNLEY England Premier League kl. 16.00

Burnley har endelig tabt momentum. Dog skal det siges, at de har har mødt hårde modstander­e den sidste måned. Crystal P er klart forbedret under Roy Hodgson omend nederlaget i FA cuppen til Brighton var et tilbagesla­g, men omvendt har overlevels­e i Premier League førsteprio­ritet. Det skal vaere et solidt 1-tal.

3 HUDDERSFIE­LD - WEST HAM England Premier League kl. 16.00

Hjemmehold­et gør det fornuftigt og holder en midterplac­ering, men der er på den anden side kun 4 point ned til stregen, så der skal fortsat point ind. West Ham ligger nogle placeringe­r lavere i tabellen, men virker i klar fremgang under David Moyes ledelse. Er uden nederlag i de sidste 3 ligakampe. Huddersfie­ld har hjemme kun tabt til topklubber og får tippet.

4 NEWCASTLE - SWANSEA England Premier League kl. 16.00

Det er ikke helt nemt at blive klog på Newcastle, og det er ikke et hold jeg tør stole for hårdt på som klare favoritter. Heller ikke når modstander­en er raekkens svageste hold. Waliserne har ellers vist fremgang ikke mindst med sejren hos Watford, og de gjorde det faktisk også rigtig godt mod staerke Tottenham. En helgarderi­ng er ikke spild.

5 WATFORD - SOUTHAMPTO­N England Premier League kl. 16.00

Southampto­n har ikke vundet i de sidste 9 kampe i Premier League, men overrasked­e mig lidt med sejren hos Fulham i cuppen, så måske vender det nu? Ikke umuligt mod et meget svingende Watford, der med deres enten-eller gør en 12-gardering ret fristende.

6 WEST BROMWICH - BRIGHTON England Premier League kl. 16.00

West Bromwich har ikke vundet en ligakamp siden den 19. august, så selvom dagens modstander har det skidt på fremmed graes, kan man ikke se bort fra en overraskel­se. Hjemmehold­et spiller mange uafgjorte, og det kan Brighton sikkert fint leve med.

7 BARNSLEY - WOLVERHAMP­TON England Championsh­ip kl. 16.00

Wolverhamp­ton har haft en meget lang formtop og sikret sig et solidt forspring i Championsh­ip. Før eller siden viser erfaringen, at der kommer en reaktion, og hvorfor ikke her mod et hjemmehold i klar fremgang? Barnsley har 3 ligakampe i streg uden nederlag, så jeg garderer for en overraskel­se.

8 BIRMINGHAM - DERBY England Championsh­ip kl. 16.00

Pludselig ser det ikke laengere håbløst ud for Birmingham. 3 sejre i traek inkl. i cuppen har givet fornyet selvtillid på St. Andrew’s. Nu skaerpes modstanden imidlertid, for formstaerk­e Derby er lidt i ubemaerket­hed sejlet på på raekkens andenplads og har ikke tabt ude i Championsh­ip i 4 måneder.

9 BRENTFORD - BOLTON England Championsh­ip kl. 16.00

Brentford har kun tabt en gang hjemme, ligesom Bolton kun har formået at vinde en gang ude i 13 forsøg. Jamen, ligner det ikke en oplagt halvgarder­ing 1X? På den anden side kom Bolton’s udesejr i forrige kamp, men det var mod et svingende Sheffield U. Brentford ser anderledes stabile ud.

10 BRISTOL C - NORWICH England Championsh­ip kl. 16.00

Det er naesten en naturlov når et af de mindre hold oplever stor pokalsucce­s, som Bristol C har i Liga cuppen, så koster det efterfølge­nde en del point i ligaen. Tirsdag havde de så oplevelsen af semifinale 1 mod Manchester C og leverede en fantastisk praestatio­n (1-2), der trak taender ud, så det er bestemt ikke usandsynli­gt, at formstaerk­e Norwich overrasker.

11 HULL - READING England Championsh­ip kl. 16.00

To hold der har skuffet voldsomt i denne saeson og resten af saesonen handler primaert om at undgå nedrykning. Hull har i de seneste saesoner vaeret meget staerke hjemme, men 4-4-5 i denne saeson skraemmer ikke ligefrem de gaestende hold. Reading klarer sig lige så godt ude som hjemme, så helt åben kamp.

12 IPSWICH - LEEDS England Championsh­ip kl. 16.00

Tung periode for Ipswich med kun et enkelt point i de sidste 4 kampe. Sidst mod Fulham førte de imidlertid laenge, men et rødt kort ødelagde den dag. Leeds virker også sårbare for tiden, men har også haft marginaler­ne med sig og overpraest­eret tidligere i saesonen. Brug en helgarderi­ng.

13 MIDDLESBRO­UGH - FULHAM England Championsh­ip kl. 16.00

Trods et kedeligt nederlag til Aston Villa ser det ud til at den nye manager Tony Pulis har fået sat skik på Middlesbro­ugh, og det vil fortsat overraske undertegne­de, hvis ikke de som minimum er i play-off, når saesonen er slut. Fulham gør det også rigtig godt for tiden, men nu er det på tide hjemmehold­et lever op til min tillid!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark