Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGEN I DANMARK

-

” Vi kommer ikke til at handle yderligere, med mindre der sker noget ekstraordi­naert. Hvis man ser på vores baenk mod OB, så har vi en meget bred og dygtig trup,” sagde FC Midtjyllan­d-direktør Claus

Steinlein til TV3 Sport i december – og siden har klubben groft sagt ikke lavet andet end transfers. På davaerende tidspunkt vidste man godt, at Bill Hamid og Bubacarr Sanneh ville ankomme, men til gengaeld er den brede trup blevet smallere med afgangen af Jonas Borring og André Rømer. Og i denne uge lavede Steinlein og co. så vinterens hidtil største danske handel, da Erik Sviatchenk­o kom til på en lejeaftale gaeldende for resten af foråret.

”Jeg er pludselig begyndt at leve for at vinde mesterskab­er, hvor end jeg er, om det er det skotske eller danske. Så jeg synes, det var den bedste løsning,” sagde Sviatchenk­o ved praesentat­ionen til DR, mens Filip Novak ved deadline på dette blad var i Tyrkiet forud for et kommende skifte til Trabzonspo­r. Med Sviatchenk­o, Sanneh, Kian Hansen og Zsolt Korcsmar i truppen kan Jess Thorup selv uden tjekken stille et staerkt tremandsfo­rsvar.

Bortset fra megahandle­n i Midtjyllan­d har det vaeret en stille uge i Danmark. Marco Lund skal fremover tage kampen op om en plads i OB’s centerfors­var, og i Randers har Ricardo Moniz fået den store angriber, han ønskede sig. Den 197 centimeter høje finne Eero Markkanen er blevet lejet i AIK frem til sommer.

Endelig er det vaerd at holde øje med Lyngby i den kommende tid. Klubbens ejer, Hellerup Finans, er gået i rekonstruk­tion, og det kan true fodboldhol­dets overlevels­e.

”De igangvaere­nde forhandlin­ger om salg af spillere lider samtidigt, da køber af de konkrete spillere naturligt søger at drage fordel af Lyngby Boldklubs situation ved at presse pris og forhale forhandlin­gerne,” siger formand Torben Jensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark