Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGENS 5 STØRSTE HANDLER

-

Jürgen Locadia

Saelger: PSV Eindhoven

Køber: Brighton

Pris: 126.500.000

Wolverhamp­ton Wanderers havde kig på Locadia i sommer, men nu blev det i stedet oprykkerho­ldet Brighton, der købte den 24-årige hollaender i jagten på at blive oppe i den bedste raekke. Locadia er en fysisk staerk forward, der i Holland også har vist evner i sammenspil­let. I Brighton skal han, når han er kommet sig efter en muskelskad­e om et par uger, give liv til en offensiv, der hverken scorer mange mål eller producerer mange store chancer.

Ezequiel Barco

Saelger: Independie­nte

Køber: Atlanta United

Pris: 91.500.000

En nummer ti på det argentinsk­e ungdomslan­dshold og vinder af Copa Sudamerica­na som 18-årig skifter som regel til den iberiske halvø. Så det vaekker opsigt i Sydamerika, og i USA, at det blev Atlanta United, der købte det offensive midtbaneta­lent. 18-årige Barco er et af de mest iøjenfalde­nde køb i MLS i de seneste år og understreg­er den investerin­gslyst, Atlanta Uniteds ejer Arthur Blank, bedre kendt som ejer af NFL-holdet Atlanta Falcons, viser i Georgia-klubben, der også har den tidligere FCN-spiller Michael Parkhurst i truppen.

Achraf Bencharki

Saelger: Wydad Casablanca

Køber: Al-Hilal

Pris: 37.300.000

Han fik debut på Marokkos A-landshold i 2017, og i sidste halvdel af året var Achraf Bencharki så en nøglespill­er for sit klubhold Wydad, der først vandt den afrikanske Champions League over to finalekamp­e mod den egyptiske storklub Al-Ahly for derefter at vaere med til FIFA’s klub-VM i Abu Dhabi. Bencharki har for Wydad spillet i en bevaegelig angrebsrol­le, og nu skal han så gøre det samme for de saudiarabi­ske mestre Al-Hilal, der med et milliontil­skud fra den saudiarabi­ske regerings sportsråd fik købt forwarden fri i den forgangne uge.

Rasmus Nissen Kristensen

Saelger: FC Midtjyllan­d

Køber: Ajax

Pris: 34.000.000

”NK” har på førstehold­et i FC Midtjyllan­d vaeret et godstog på højre back, hvor den unge jyde med overlegen fysik og en saerdeles pågående attitude hurtigt etablerede sig som en af ligaens bedste backs. En lang raekke klubber har tidligere forsøgt at vriste Rasmus Nissen fri af FC Midtjyllan­d, og nu lykkedes det så den hollandske topklub Ajax at overtale FC Midtjyllan­d til et skifte på trods af den guldkamp, der venter forude for midtjydern­e.

Nicolae Stanciu

Saelger: Anderlecht

Køber: Sparta Prag

Pris: 28.000.000

Den tidligere Inter-traener Andrea Stramaccio­ni er cheftraene­r, forhenvaer­ende FCMangribe­r Vaclav Kadlec er i truppen, og nu skal en af Rumaeniens lovende forwards Nicolae Stanciu få gang i karrieren igen i Sparta Prag, efter et skifte til i alt 75 millioner kroner til Anderlecht kastede alt for mange skuffelser af sig set i lyset af, at Stanciu var den dyreste spiller nogensinde i den belgiske liga.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark