Ekstra Bladet - Tipsbladet

TILTRAENGT SEJR TIL KAISERSLAU­TERN

-

Da Tipsbladet for tre uger siden fangede Mads Albaek for at høre om situatione­n i bunden af 2. Bundesliga for det gamle storhold fra Kaiserslau­tern, kunne midtbanema­nden fortaelle om hårde tider og et stort pres, samtidig med at han selv var langt vaek fra klubben i genoptraen­ing efter en operation af en genstridig baekkenska­de. Den genoptraen­ing er gået så godt, at Albaek nu har forladt Donaustauf og er tilbage i klubben, hvor han i naeste uge så småt kan begynde at traene lidt med, mens håbet så er, at han om et par uger kan deltage i øvelser og spil, så planen om et comeback i marts holder stadig for danskeren.

Og imens er dramaet fortsat i Kaiserslau­tern, der åbnede foråret med en såkaldt ”Kellerduel­l” i Darmstadt. I de første 45 minutter gjorde gaesterne det faktisk rigtig godt, men i pausen blev den 43-årige cheftraene­r Jeff Strasser ramt af et alvorligt ildebefind­ende, så han blev kørt på hospitalet, mens kampen blev afbrudt. Så i runden efter hjemme mod topholdet Düsseldorf var det U/23-traener Moser, der styrede holdet, og igen gjorde Kaiserslau­tern det godt og førte med 1-0, til der manglede en halv time. Så begik målmand Wolf straffe og fik sit andet gule kort, og så tabte hjemmehold­et 1-3 foran 21.739 tilskuere på Fritz-Walter-Stadion.

Men søndag fik bundproppe­n så pludselig nyt håb, selv om cheftraene­r Strasser desvaerre måtte opgive at vende tilbage efter sine hjerteprob­lemer og blev permanent afløst af Michael Frontzeck. For turen til Braunschwe­ig gav en 2-1 sejr på to mål af Lukas Spalvis, så nu har Kaiserslau­tern så småt kontakt til holdene foran før weekendens hjemmekamp mod topholdet fra Kiel.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark