Ekstra Bladet - Tipsbladet

5 Ugens tal

-

Med en fodboldopv­aekst tilbragt i FC Barcelona fra sit niende år og med 87 U-landskampe for Spanien er der ingen tvivl om, at 23-årige Gerard Deulofeu er et talent ud over det saedvanlig­e med sin fart og sin driblekunn­en. Han har bare aldrig rigtig fået etableret sig, så da han scorede for Watford mandag aften, var det den femte klub, han har scoret for i de seneste fem saesoner. Efter at have lavet masser af mål for Barcelonas reserver og også fået et par kampe med Messi og kompagni lavede han sin første seniorkont­rakt med klubben i sommeren 2013, men han blev straks lejet ud til Everton, som han scorede tre gange for. Året efter var han i Sevilla på lån med et par mål mere til følge, hvorefter Everton købte ham fri af Barcelona. Gensynet var dog ikke så godt som det første møde med den spraelske dribler, og i januar 2017 blev han lånt ud fra Everton til AC Milan, som han nåede at score fire gange for på en halv-saeson.

Den praestatio­n fik Barcelona til at udnytte en option i aftalen med Everton, så de kunne købe ham tilbage igen, men efter godt med spilletid i starten af efteråret, inklusiv hans første La Liga-mål for moderklubb­en, røg han mere og mere på baenken, da systemet blev skiftet fra 4-3-3 til 4-4-2, så i slutningen af januar-vinduet blev han for fjerde gang i sin korte karriere sendt på lån.

Denne gang til London-klubben Watford, hvor han imponerede stort mandag aften i sin hjemmebane­debut på Vicarage Road. For Watford vandt 4-1 over Chelsea, og udover at fremskaffe det straffespa­rk, der åbnede festen, lukkede han med en solotur og målet til 3-1, og dermed nåede den stadig unge Deulofeu altså op på at have scoret for nu fem forskellig­e klubber.

 ?? Foto: Ritzau Scanpix ??
Foto: Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark