Ekstra Bladet - Tipsbladet

TOTTENHAM

-

CHAMPIONS LEAGUE-RESULTATER: Kvartfinal­ist i 2011

MANAGER: Mauricio Pochettino

Aktuel 1/8-finale er bedste Champions League-praestatio­n

UDLAENDING­E I IDEALTRUP:

12 ud af 18 – 66,7 procent

- britiske spillere: Ben Davies, Danny Rose, Kieran Trippier, Eric Dier, Dele Alli, Harry Kane

KLUBEJER:

ENIC Group (England)

PLACERING PÅ DELOITTES RICH LIST: Nummer 11 - omsaetning 2,65 milliarder kroner

VURDERING:

Spiller 1/8-finale mod Juventus, først ude den 13. februar med returkamp på Wembley den 7. marts.

Med tre engelske favoritter og et Chelsea-hold i problemer er Tottenhams 1/8-finaler mod Juventus det opgør, der er vanskeligs­t at forudsige. Godt nok har Juventus vundet mesterskab­et seks saesoner i traek, godt nok har de vundet 19 af 23 kampe i denne saesons udgave af Serie A, hvilket Napoli dog også har, hvilket gør topkampen sjaeldent taet, og godt nok har de vaeret i to Champions League-finaler over de seneste tre saesoner, men Tottenhams offensiv med Harry Kane, Dele Alli og Christian Eriksen har en kvalitet, der gør, at de er farlige for alle modstander­e.

Det så man i gruppespil­let, hvor den frygtede Wembley-forbandels­e hurtigt blev lagt i graven med 3-1 sejre over både Dortmund og Real Madrid, og da Tottenham også var staerke ude, gik de faktisk ubesejrede gennem gruppen, hvilket gør lodtraekni­ngen af Juventus, der sluttede efter Barcelona i deres gruppe, yderst uheldig. Men det skal jo helst vaere italiensk, når det er Tottenham og Champions League, for tilbage i 2010/11-saesonen spillede de mindevaerd­ige opgør mod både Inter og Milan, og nu venter altså ”Den Gamle Dame” fra Torino.

Og det glaeder Tottenhams argentinsk­e manager Pochettino sig til:

”Det er fantastisk, for min familie kom fra Torino. Det er utroligt. Mit efternavn er italiensk. Jeg har altid gerne villet spille i den by og mod den klub, så det bliver fantastisk at tage til Torino for at spille mod Juventus. Og vi har vist, at vi kan håndtere presset i Champions League.”

Ideal-trup er startopsti­lling og syv reserver Deloittes Rich List er den seneste for saesonen 2016/17, der blev offentligg­jort i januar 2018

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark