Ekstra Bladet - Tipsbladet

SKUFFENDE SØNDAG FOR RYGAARD I PARKEN

-

I fredagens Tipsbladet fortalte FC Nordsjaell­ands Mikkel Rygaard, at han glaedede sig til at tage i Parken med en offensiv tilgang modsat oplevelser­ne med Lyngby, der stod mere afventende og havde tabt begge de kampe, hvor midtbanema­nden fik indhop i nationalar­enaen. Så han håbede også at få sin første kamp fra start i Parken, og det mål blev opfyldt, mens den offensive tilgang ligeledes var på plads fra FC Nordsjaell­and.

Problemet var bare, at det unge mandskab havde en sjaelden offday, og specielt Rygaard var ved siden af sig selv med flere tekniske fejl i det trange rum mellem FC Københavns centerfors­var og to defensive midtbanefo­lk. Så han blev skiftet ud midt i 2. halvleg med fremskaffe­lsen af det frispark, som Asante drejede i mål til føringen før halvtid, som højdepunkt­et, hvorefter hjemmehold­et lagde et tungt tryk. Det gav udligning og siden et sent sejrsmål i det 94. minut af Federico Santander efter Rygaards afløser, den unge Mikkel Damsgaard, var blevet vist ud, da Santander ikke underdrev konsekvens­erne af en tackling.

Dermed blev bronzekamp­en åbnet helt op, mens Kasper Hjulmand aergrede sig, selv om han på forhånd i Tipsbladet havde vurderet, at FCK ikke ville komme til at tabe ret mange kampe i mesterskab­sspillet.

”Det er ikke ufortjent, at vi taber. Vores kvalitet stod slet ikke mål med det, vi gerne ville, og vi har virket sløve efter landsholds­pausen.”

”Uafgjort havde vaeret som en sejr, og vi ville have vaeret glade for resultatet, men de havde stadig fået hug for praestatio­nen. Det var den dårligste i lang tid, og jeg er mere bekymret over spillet end resultatet,” lød det fra cheftraene­ren i mixed zone efter kampen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark