Ekstra Bladet - Tipsbladet

TOPHOLD SATSER OFFENSIVT I HERNING

-

FREDAG KL. 19.00

FC Nordsjaell­and - AaB, 1 1,88 @ NORDICBET

To groggy mandskaber mødes fredag i Farum, for mens FC Nordsjaell­and tabte et point i det fjerde minut af overtiden i Parken, blev AaB mandag klaedt af til skindet på hjemmebane af Brøndby.

Det bliver dog svaert for nordjydern­e at få oprejsning i Farum, hvor FC Nordsjaell­and har scoret 33 mål i 13 kampe i denne saeson. Og det er heller ingen hemmelighe­d, at flere AaB-spillere ikke befinder sig vel på kunstgraes­set i Nordsjaell­and, hvor AaB har tabt seks af de sidste ni besøg med en målscore på 4-12.

FC Nordsjaell­and har flere spillere ude med skader, mens Mikkel Damsgaard sidder i karantaene. Det opvejes dog af, at AaB må undvaere Jores Okore i forsvaret samt Magnus Christense­n på midtbanen, da begge spillere skal en tur i straffebok­sen. Til gengaeld vender anfører Rasmus Würtz tilbage fra karantaene.

På bundlinjen står, at FC Nordsjaell­and over hele saesonen har vaeret mere velspillen­de end AaB, der står med 4-6-3 på udebane, mens Farum-holdet har 9-3-1 på eget graes.

Med 0-3-nederlaget til Brøndby sluttede AaB’s saeson reelt, før mesterskab­sspillet er kommet i gang. På den anden side har FC Nordsjaell­and stadig alt at kaempe for i medaljekam­pen, så til odds 1,88 finder vi paen vaerdi i at spille på det motiverede hjemmehold.

LØRDAG KL. 13.30 Everton - Liverpool, X 4,20 @ NORDICBET

Det kraever nerver af stål at følge Everton-eksperimen­tet i disse tider, hvor indsatsen saetter rekord uge for uge. Kort fortalt handler Everton-eksperimen­tet om, at vi satser på et uafgjort resultat i samtlige af Evertons Premier League-kampe. Startindsk­uddet er 10 kroner, som fordobles løbende, hver gang Everton ikke spiller uafgjort.

Det betyder, at indsatsen før lørdagens kamp er oppe på 2.560 kroner, da Everton ikke har spillet uafgjort i de sidste otte ligakampe. Og den høje indsats gør, at et uafgjort resultat imod Liverpool vil sikre saesonens overskud med en stor margin.

Vi håber derfor, at heldet vender i lørdagens lokalopgør. I hvert fald var 1-1-resultatet mellem de to hold på Anfield i december det syvende af slagsen i de seneste 11 indbyrdes opgør i Premier League.

Rekordinds­atsen saettes derfor nok engang på X hos Everton, der kun ”undergås” af Arsenal, Chelsea og de to Manchester-hold, når det handler om uafgjorte resultater, som The Toffees blot har leveret syv af hidtil i denne saeson.

Regnskab for ”Everton-eksperimen­tet”: Indskud i denne runde: 2.560 kr. Samlet indskud: 6.210 kr.

Samlet gevinst: 2.268 kr.

Profit: -3.942 kr.

LØRDAG KL. 19.45 AZ - PSV, 2 2,79 @ BET365

AZ er i god form med fem sejre i de sidste seks kampe. Sejrene er dog alle kommet i kampe mod hold fra tabellens nederste halvdel, og lørdagens modstander er af en helt anden kaliber end Sparta Rotterdam og NAC Breda.

PSV har nemlig hentet 34 af 39 mulige point siden midten af december, og så udmaerker holdet sig ved at vaere staerke i de indbyrdes opgør mod de andre tophold fra AEresdivis­ionen.

Således var det kun mesterhold­et Feyenoord, der i sidste saeson kunne besejre PSV, som vandt syv af otte kampe mod de øvrige modstander­e fra top 6. Til sammenlign­ing vandt AZ bare én af 10 kampe mod top 6-holdene i sidste saeson, mens fire af holdets fem nederlag i denne saeson har vaeret til holdene fra top 4.

Det inkluderer saesonens første indbyrdes opgør mod PSV, som dermed har vundet de sidste otte kampe mod AZ hjemme såvel som ude. Og da AZ samtidig har tvivl om en del spillere, ligner odds 2,79 på 2-tallet et klart vaerdispil, mens mere forsigtige spillere kan køre PSV som et draw not bet-spil til odds 2,04 ved at kombinere oddset fra bet365 med 3,70 på X’et hos Unibet.

SØNDAG KL. 12.00

FC Helsingør - Hobro, 1X 1,72 @ BWIN

FC Helsingør-traener Christian Lønstrup håbede, at 3-4-nederlaget i Parken til FC København ville aendre spillernes selvforstå­else. Siden da har FC Helsingør vundet med 1-0 over FC Nordsjaell­and og 3-2 over Silkeborg i kampe, hvor oprykkerne både har vist fint spil og staerk moral.

Det står i kontrast til FC Helsingørs indsatser i store dele af saesonens første halvdel, så måske er Lønstrups ambition om at få holdet til at toppe i de afgørende nedrykning­skampe ved at blive indfriet.

Anderledes negativt ser det ud hos Hobro, som blot har vundet én af de sidste 11 kampe. Sønderjysk­E’s bizarre nederlag til FC Midtjyllan­d var en bitter pille at sluge for Hobro, som også brugte taletiden efter nederlaget til AGF på at gå i rette med dommeren.

Spørgsmåle­t er derfor, om Hobro er ved at låse sig selv fast i rollen som ofre, mens FC Helsingør har indledt en sensatione­l redningsak­tion med Douglas Starnley Ferreira som offensiv indpisker. I hvert fald virker det ubegrundet at gøre Hobro til favoritter i det, der ligner et jaevnt opgør, så vi følger vaerdien og spiller på 1X til odds 1,72.

SØNDAG KL. 15.15

Arsenal - Southampto­n, 1 (AHC -1,5) 2,50 @ NORDICBET

Disse linjer skrives før Arsenals kamp i Europa League mod CSKA Moskva. Den kan dog ikke aendre ved, at The Gunners har vaeret godt kørende på hjemmebane i 2018, hvor kun Chelsea og Manchester City har taget point fra Wengers mandskab, der ellers har vundet med cifrene 4-1, 5-1, 3-0 og 3-0.

Årets kampe har dermed vaeret symptomati­ske for Arsenal i en saeson, hvor holdene fra den nederste halvdel af tabellen har fået en hård medfart på Emirates, hvor kun Swansea og Newcastle er sluppet fra med smalle nederlag.

Det har Southampto­n ikke ligefrem brilleret i på det seneste. Begge udekamp i marts er tabt med 0-3 til henholdsvi­s Newcastle og West Ham, mens det dog rimeligvis skal siges, at The Saints holdt både Manchester City og Chelsea nede på smalle nederlag.

Totalt står Southampto­n dog med målscoren 13-26 og 2-6-7 på udebane, så odds 2,50 på en Arsenal-sejr på mere end et mål frister med tanke på, at det topmotiver­ede hjemmehold har vundet 9 af 12 sejre på eget graes med mindst to mål i denne saeson.

SØNDAG KL. 16.00

Brøndby IF – AC Horsens, 1 (AHC -1,5) 1,96 @ NORDICBET

Brøndby viste sig fra holdets mest effektive side i Aalborg mandag, hvor de gul/blå i løbet af én halvleg sikrede en komfortabe­l sejr på 3-0. Dagen efter gjorde AC Horsens en god figur imod FC Midtjyllan­d, som dog endte med at vinde 1-0.

AC Horsens har dermed ikke vundet en eneste af de sidste seks kampe, og hvis traener Bo Henriksen skal højne holdets moral, skal han ikke se på statistikk­erne for holdets praestatio­ner på udebane. Her har AC Horsens nemlig blot vundet 3 af 13 kampe, mens besøgene hos både Brøndby, FC Midtjyllan­d og FC Nordsjaell­and alle har vaeret nederlag på mere end ét mål.

Brøndby har vundet 8 af 11 hjemmesejr­e med mindst to mål, så når NordicBet laegger sig et stykke over markedet med 1,96 på en flermålsse­jr til det guldhungre­nde hjemmehold, slår vi til med en anbefaling.

SØNDAG KL. 17.30

Chelsea - West Ham, Begge hold scorer 2,25 @ BWIN

Chelsea mistede formentlig chancen for at slutte i top 4 med 1-3-nederlaget til Tottenham i sidste runde. Der venter derfor manager Antonio Conte et massivt arbejde med at motivere spillere til den sidste del af en saeson, som efter alt at dømme bliver italienere­ns sidste i klubben.

Motivation er naeppe en mangelvare hos West Ham, som stadig er syv point fra den magiske graense på 40, der normalt immunisere­r hold mod nedrykning fra Premier League. The Hammers vandt senest med 3-0 over Southampto­n, og dermed har holdet scoret mindst ét mål i 12 af de sidste 13 kampe.

Chelsea har godt nok holdt målet rent i mere end hver anden hjemmekamp, men det skyldes mere fortidens meritter end den nuvaerende styrke: ser vi alene på de sidste syv kampe, har The Blues kun lukket af i enkelt af disse.

West Ham har scoret mål i samtlige af de sidste otte udekampe, hvilket inkluderer ture til både Manchester City, Tottenham og Liverpool, mens holdet i sidste saeson kom på tavlen i alle udekampe mod holdene fra top 6 med Arsenal (0-3) som den enlige undtagelse.

Begge hold har scoret i fem af de sidste seks indbyrdes opgør mellem holdene, og odds 2,25 på, det sker igen under de nuvaerende forudsaetn­inger ligner et af weekendens bedste vaerdispil.

MANDAG KL. 19.00

FC Midtjyllan­d - FC København, Over 2,5 mål 1,77 @ NORDICBET

Begge hold er tvunget til at gå benhårdt efter sejren, da FC Midtjyllan­d skal holde trit med Brøndby i guldjagten, mens FC København holdt liv i medaljehåb­et med den sene sejr over FC Nordsjaell­and mandag. Det betyder, at en åbning i form af mål til det ene hold vil blive besvaret med en offensiv satsning fra modstander­ens side.

FC København har tabt begge kamp mod Brøndby med 0-1 i denne saeson, men ellers er de øvrige topkampe mod FC Nordsjaell­and og FC Midtjyllan­d gået over 2,5 mål, hvilket samlet set er sket i 57 procent af Løvernes udekampe.

4 af FC Midtjyllan­ds 6 topkampe er gået over 2,5 mål hidtil, mens det samlet er sket i 77 procent af Ulvenes hjemmekamp­e. Samtlige af de to holds syv seneste indbyrdes opgør har indeholdt mindst fire scoringer, og selv om historien ikke giver nogen garanti for gentagelse­r, så ligner odds 1,77 en god betaling for endnu en målrig topkamp mandag.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark