Ekstra Bladet - Tipsbladet

10.327 Ugens tal

-

VM-tilskuere kommer på rejse, når de skal følge deres hold i slutrunden til sommer i Rusland, men arrangører­ne har dog lagt kampene på den vestlige side af Ural-bjergene, så ingen kommer i naerheden af den samme udflugt, som Baltika Kaliningra­ds spillere var på i påsken.

Lørdag bød kampprogra­mmet i den naestbedst­e raekke nemlig på udekamp mod Luch-Energiya Vladivisto­k, og meget laengere vaek kan man naeppe komme i det samme nationale ligasystem. Skulle holdet, der blandt andet taeller den russiske EM-helt fra 2008, midtbanema­nden Dmitrij Torbinskij, have taget spillerbus­sen, var der 10.327 kilometer på vejen – eller godt 2000 kilometer mere, end hvis man skulle bestemme sig for at køre fra København til Mongoliets hovedstad Ulan Bator – men man fløj selvfølgel­ig, hvilket gjorde turen noget kortere, nemlig 7.357 kilometer.

Det har dog stadig vaeret en dagsrejse, og nogen stor kamp blev det heller ikke i Vladivosto­k ude på den russiske Stillehavs­kyst. 750 tilskuere på Stadion Dinamo så nemlig et opgør, der sluttede 0-0, hvilket nu var godt for begge hold, da Baltika Kaliningra­d med pointet rykkede op på playoff-pladserne, mens Luch-Energiya fortsat holder sig lige over de fem nedrykning­spladser, man opererer med i den naestbedst­e russiske raekke, den såkaldte Nationalli­ga.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark