Ekstra Bladet - Tipsbladet

SKIDT UGE FOR KUSK PÅ UDEBANER MED AAB

-

Isidste uge fortalte kanten Kasper Kusk om tiden efter skiftet fra AaB, om at se sin gamle klubs kampe, selv om han spillede for FCK, og håbet om at genfinde sit gamle niveau nu hvor han var tilbage i det nordjyske. Men han lagde heller ikke skjul på, at det var noget, der skulle vurderes over et par år, og det bekraefted­e den forgangne uge kun, for den blev ikke god for hverken AaB eller Kasper Kusk.

Fredag aften i Farum startede han og holdet ellers godt og energisk, men efter Jannik Pohls tidlige føringsmål gik AaB i stå, mens FC Nordsjaell­and tog overtaget og sejren på 3-1, selv om gaesterne havde fine momenter i spillet undervejs, omend Kusk forsvandt ud af spillet og blev skiftet ud med 10 minutter igen.

Men det var trods alt til at leve med, for med deltagelse­n i mesterskab­sspillet var MAN ”JO LAENGERE BYEN, FLYTTER VAEK FRA BLIVER DESTO STØRRE TILHØRSFOR­HOLDET TIL AAB” et af saesonens mål allerede nået, selv om nordjydern­e selvfølgel­ig også gerne vil have point i kampen mod de bedste. Langt vigtigere var dog onsdagens pokalkvart­finale ude mod Fredericia fra midten af den naestbedst­e raekke, for med en sejr her var en pokalfinal­e i Parken taet på.

Det burde da også have vaeret en overkommel­ig opgave, men AaB spillede decideret elendigt før pausen og kom bagud med hele 3-0 mod et skarpt afsluttend­e hjemmehold, mens Kasper Kusk blev pillet ud for Frederik Børsting med fire minutter igen af 1. halvleg.

”Det er en katastrofe for os. Vi spillede en forfaerdel­ig kamp. Vi gav alt for mange chancer og alt for mange mål vaek. Så det er en større katastrofe,” lød det fra den skuffede Kusk til bold.dk efter 3-1 tabet.