Ekstra Bladet - Tipsbladet

FALK SKAL SKYNDE SIG LANGSOMT

-

Ståle Solbakken giver her sit syn på Rasmus Falks udvikling i FCK.

”Han havde et perfekt første år, indtil han blev skadet. Da vi hentede Rasmus, forventede vi, at vi skulle arbejde med to ting: For det første var han defensivt ustrukture­ret, for han fløj rundt over det hele. For det andet skulle han til en større klub end OB. Men begge ting slog han i jorden meget hurtigt. Han faldt hurtigt ind på holdet, og han spillede gradvist bedre og bedre. Han var på sit allerbedst­e, da han blev skadet i foden. Man kan ikke gøre det bedre som ny spiller i FCK. Han fandt hurtigt konceptet, var god defensivt og offensivt, og han byggede hele tiden på. Han havde også fået et bedre slutproduk­t, da han fik den skade.”

”Han er allerede en kulturbaer­er på traeningsb­anen. Der er aldrig nogen brokkerier fra Rasmus. Det var hårdt for ham at blive sat af mod OB, men han arbejder bare hårdt og har en god attitude på og uden for banen. Han er en spiller, som har FCK-dna.”

”Han har gjort alt og mere til i FCK, og det er kun den skade, der gjorde, at han måtte starte forfra. Han skal fortsaette sin udvikling en saeson mere og vaere en del af et endnu bedre FCK-hold, hvis han skal tage det naeste skridt til en stor liga. Denne saeson har vaeret meget amputeret – specielt for ham. Han arbejder hårdere, end folk tror, han er taktisk discipline­ret, og han er laerevilli­g, men han skal score flere mål og lave flere assists.”

”Rasmus skal skynde sig langsomt. Alle spillere er forskellig­e og har forskellig­e mentalitet, og han har haft nogle amputerede saesoner. Vi må tage en ny status efter naeste saeson, og se, om han skal forlaenge sin kontrakt, eller om vi skal gøre noget andet. Det handler om at laegge lidt ekstra på. Jeg siger ikke, at han skal blive som Christian Eriksen, men han skal have lidt flere afgørende aktioner.”

 ?? Foto: Claus Bech/Scanpix ??
Foto: Claus Bech/Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark