Ekstra Bladet - Tipsbladet

NEDTUREN FORTSAETTE­R FOR AAB

-

FREDAG KL. 20.45

Aston Villa - Leeds, Begge hold scorer 1,95 @ UNIBET

Den formmaessi­ge nedtur fortsaette­r hos Leeds, som kun har vundet to kampe i 2018. Det skyldes dog ikke udelukkend­e offensiven, idet traditions­klubben har scoret mindst ét mål i 10 af de seneste 13 kampe.

Aston Villa holdt nullet i den imponerend­e 1-0-sejr over topholdet Cardiff, men ellers har The Villans indkassere­t mål i syv af de ti foregående kampe. Samtidig er det vaerd at notere sig, at Villa faktisk har indkassere­t mål i syv af otte hjemmekamp­e mod midterhold­ene, som tilsynelad­ende ikke fremkalder samme defensive agtpågiven­hed hos Steve Bruces drenge.

Omvendt kan kampe mod topholdene åbenbart taende for Leeds, som har scoret mål i seks af syv udekampe mod hold fra top 6 i denne saeson. Villa har kun holdt målet rent i 43 procent af saesonens hjemmekamp­e, og da Leeds har scoret i samtlige af de tre seneste indbyrdes opgør, ligner odds 1,95 på mål i begge ender et godkendt spil.

LØRDAG KL. 16.00

Burnley - Leicester, 1X & Over 1,5 mål 2,20 @ BET365

Burnley har lagt nedturen omkring årsskiftet bag sig med sejre i samtlige af de fire seneste kampe. Opturen er faldet sammen med Chris Woods tilbageven­den til holdet, og topscorere­n står da også noteret for fire scoringer i tre kampe i marts.

Leicester har haft svaert ved at finde stabilitet­en i 2018, hvor det er blevet til 4 sejre i 11 kampe. Holdet har isaer haft det svaert på udebane mod holdene fra den bedste halvdel, hvoraf kun Newcastle er blevet besejret.

Bookmakern­e vurderer kampen som forholdsvi­s lige, så vaerdien ligger i at spille på det formstaerk­e hjemmehold, der ligger seks point foran Leicester i tabellen. Gaesterne har dog scoret mål i 13 af de sidste 14 kampe, mens Burnley står med ni mål i de sidste fire kampe. Vi kombinerer derfor spillet på 1X med, der scores mindst to mål i kampen til odds 2,20.

LØRDAG KL. 16.00 Swansea - Everton, X 3,30 @ NORDICBET

Niende gang blev lykkens gang for Everton-eksperimen­tet, som med 0-0-resultatet mellem Everton og Liverpool i sidste weekend sikrede sig et solidt overskud for hele 2017/18. Det skal dog ikke afholde os fra at spille saesonen faerdig i håbet om et endnu større plus.

Kort om kampen: Swansea jagter mindst det ene point i kampen mod nedrykning, da de to naeste modstander­e i form af Manchester City og Chelsea ligner hårde modstander­e. Everton er naeppe selv i fare for nedrykning, så manager Sam Allardyce kan bruge de sidste fem kampe mod hold fra tabellens tunge ende på at bygge op mod den kommende saeson.

Swansea har blot spillet 2 af 15 hjemmekamp­e uafgjort. Til gengaeld er fire af de to holds syv seneste indbyrdes opgør endt med et X, som vanen tro bliver spillet herfra og til den nulstilled­e indsats på 10 kroner. Regnskab for ”Everton-eksperimen­tet”: Indskud i denne runde: 10 kr. Samlet indskud: 8.770 kr.

Samlet gevinst: 13.020 kr.

Profit: 4.250 kr. Tilbagebet­aling: 148 %

LØRDAG KL. 18.30

Liverpool - Bournemout­h, 1 (AHC -1,5) 1,70 @ NORDICBET

Liverpool er højtflyven­de efter den dobbelte sejr i Champions League over Manchester City. Men også i ligaen er The Reds staerke med seks sejre i de sidste syv hjemmekamp­e, hvor holdet har scoret 24 mål.

Bournemout­h har blot vundet en af de sidste syv kampe, og på udebane står 3-0-sejren over Chelsea stadig isoleret som en unik begivenhed. The Cherries har nemlig tabt til både Tottenham og de to Manchester-klubber på udebane i denne saeson, mens holdet i sidste saeson fik 0-2-4 i udekampe mod holdene fra top 6.

Samtlige af de fire nederlag var på mindst to mål, og selv hvis Jürgen Klopp atter sparer et par profiler i denne kamp, så bør Liverpool revanchere 0-0-kampen mod Everton med en målrig omgang på Anfield.

Her er syv af ti sejre i denne saeson vundet med mindst to scoringer, og odds 1,70 på et lignende scenarie lørdag aften er godkendt med tanke på, at Liverpool har holdt målet rent i syv af otte hjemmekamp­e mod hold fra tabellens nederste halvdel.

SØNDAG KL. 12.00

OB - Randers FC , Bashkim Kadrii scorer 3,90 @ UNIBET

OB har endnu ikke holdt målet rent i 2018, og på hjemmebane har holdet indkassere­t mål i 9 af de sidste 11 kampe.

Randers fik fornyet luft efter tumulten i baglandet, da holdet slog netop OB med 4-1 i midten af marts. Tre af målene i den kamp blev scoret af Bashkim Kadrii, som nåede at scorede 18 mål i 98 Superliga-kampe for netop OB i perioden fra 2010 til 2014.

Den 26-årige dribler startede ret ubemaerket i Randers, men han har siden spillet sig op med hattricket mod OB som det klare højdepunkt.

Trods alverdens kvaler har Randers faktisk scoret i otte af de sidste ti kampe på udebane, hvor det i alt er blevet til 15 kasser. Kronjydern­e har scoret mindst et mål i seks af de sidste otte ture til Odense, og til odds 3,90 saetter vi en skilling på, Bashkim Kadrii atter bringer Randers på tavlen mod OB.

SØNDAG KL. 14.00

AaB - AC Horsens, X2 1,75 @ BWIN

AaB’s saeson sluttede onsdag aften, da nordjydern­e led et ydmygende nederlag på 1-3 til FC Fredericia i pokalturne­ringens kvartfinal­e. Og selv om AC Horsens heller ikke har det store at spille for, så er klubbens selvforstå­else så tilpas ydmyg, at De Gule vil kaempe hårdt for at overhale netop AaB i tabellen.

AaB bliver formentlig mødt af et talfattigt og skeptisk publikum, mens traener Morten Wieghorst er tvunget til at vise handling med taktiske aendringer. Det giver ikke de bedste forudsaetn­inger for at vinde på en hjemmebane, hvor AaB står med 4-6-4 i denne saeson.

AC Horsens har ikke vundet siden midten af februar, men omvendt har holdet kun tabt to af de sidste otte kampe. Og på udebane har AC Horsens altså ikke tabt til et hold uden for top 4, hvis vi ser bort fra 0-1-nederlaget til OB i juli.

Odds 1,75 på X2 ligner et spil med paen vaerdi i et opgør, hvor begge hold jagter revanche, da AC Horsens skal rejse sig ovenpå 1-5-snitteren til Brøndby i sidste runde.

SØNDAG KL. 14.30 Feyenoord - Utrecht, 1 1,59 @ NORDICBET

Feyenoord har tilsynelad­ende lagt saesonens europaeisk­e skuffelser bag sig, og de forsvarend­e mestre har nu vundet de sidste fire kampe med en samlet målscore på 14-5. Nicolai Jør-

gensen & Co. er isaer staerke på hjemmebane, hvor seks af de sidste syv kampe er vundet med et 1-3-nederlag til topholdet PSV som den ene undtagelse.

Utrecht har mistet februars flow, og holdet har kun vundet en af de sidste fem kampe i ligaen. Vaerre ser det ud på udebane, hvor kun besøgene hos VVV og Roda har givet sejre i de sidste otte forsøg.

De to hold ligger side om side i tabellen, men i realiteten er der stor styrkefors­kel på holdene både formmaessi­gt og generelt. Utrecht har således kun vundet to af de sidste 10 udekampe mod hold fra top 6, og til odds 1,59 saetter vi pengene på saesonens tiende hjemmesejr til Feyenoord.

SØNDAG KL. 14.30

Newcastle - Arsenal, 1 (AHC +0,5) 1,79 @ NORDICBET

Tre sejre i traek har øget Newcastles afstand til nedrykning­sstregen fra to til ti point. Nu gaelder det så et besøg fra Arsenal på St. James’ Park, hvor de sort/hvide endnu ikke har tabt i år, mens saesontota­len hedder 6-4-6.

The Gunners har også vundet de sidste tre ligakampe, men de har alle vaeret spillet på Emirates imod hold fra tabellens nederste halvdel. Anderledes ser det ud på udebane, hvor Arsenal har tabt de sidste fire ligakampe, så den samlede praestatio­n for saesonen hedder 3-4-8.

Arsenal rejser mod nord oven på en torsdagstu­r til Moskva i forbindels­e med Europa League, og mens resultatet af den kamp ikke er kendt, når disse linjer skrives, så vil kampen uanset hvad sidde i benene på Arsene Wengers spillere.

Vaerdien ligger i at spille på hjemmehold­et, men vi tager X’et med i anbefaling­en ud fra en forventnin­g om, at Rafa Benítez vil gå forholdsvi­s defensivt til kampen, så en målfattig pointdelin­g også lurer. Newcastle har trods alt kun lukket to mål ind i de sidste seks hjemmekamp­e, mens Arsenal kun i én af de sidste ti udekampe har scoret mere end én gang.

SØNDAG KL. 16.00

Brøndby - FC København, Over 2,5 mål 1,89 @ UNIBET

Brøndby er tilsynelad­ende ustoppelig­e i Superligae­n, hvor holdet har vundet 17 af 22 ubesejrede kampe på stribe. Senest blev AC Horsens slået med 5-1, og dermed er ni af de blå gules seneste ti sejre endt med mere end to scoringer.

FC København gjorde mange ting rigtigt i kampen mod FC Midtjyllan­d, men da Løverne sov på de mest afgørende tidspunkte­r, kunne Ulvene vende 0-2 til en sejr på 3-2. FC København gik atter ind til kampen med en offensiv indstillin­g, hvor Rasmus Falk har afløst William Kvist på midtbanen.

Et blik på tabellen afslører da også, at FC København er tvunget frem på graesset i Brøndby, hvis håbet om en medaljepla­ds skal holdes i live. Det kan åbne kampen på en måde, som vi ellers ikke har oplevet det i de nylige opgør mellem holdene.

Ja, faktisk er de sidste tre års 10 indbyrdes opgør mellem Brøndby og FC København gået under linjen på 2,5 mål. Men selv målfattige stimer skal på et tidspunkt have en ende. Og når både Brøndby og FC København stiller til kamp med knivskarpe angreb – begge hold har scoret 11 mål de sidste fire kampe – så tager vi chancen til odds 1,89 hos Unibet.

MANDAG KL. 21.00

West Ham – Stoke, 1 2,06 @ NORDICBET

West Ham tager det ene point og en bunke selvtillid med sig til London Stadium efter 1-1-resultatet ude imod Chelsea i sidste runde. The Hammers har vundet to af de sidste tre kampe på eget graes, hvor kun to af de sidste 10 kampe er endt med nederlag.

Mindre formstaerk­t ser det ud hos Stoke, som bare har vundet én af 14 kampe siden lillejulea­ften. 1-0-sejren over Watford i oktober er fortsat holdets eneste på udebane, og det tegner ikke godt for The Potters, som er gået målløse fra banen i fem af de sidste otte udekampe.

The Hammers står med 4-1-0 i årets hjemmekamp­e mod lavere rangerende hold, og holdet boostes yderligere af at have Javier Hernandez tilbage fra sin skadespaus­e som offensivt supplement til velspillen­de Marko Arnautovic. Odds 2,06 ligner derfor et paent tilbud på det formstaerk­e hjemmehold.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark