Ekstra Bladet - Tipsbladet

ULVENE HYLER ENDNU HØJERE

-

De står stadig med favoritvae­rdigheden, det er svaert at aendre, men jeg har aldrig gjort dem til store favoritter, så det kan jeg ikke snakke med om. Vi er godt kørende lige nu, og vi glaeder os sindssygt til den kamp derovre om en uges tid, så det bliver spaendende at se, om de kan få gummiben.”

Jakob Poulsen var i fint humør, da han leverede ovenståend­e citat, som blev del af en stor reportage og et tilhørende interview med Marc Dal Hende i Tipsbladet sidste fredag.

FC Midtjyllan­d så ud til at vaere begravet efter at have vekslet en 2-0 føring hjemme over Brøndby til 2-3 for derefter at spille uafgjort i Aalborg i løbet af nogle hektiske april-dage. Men fem points baghjul blev vekslet til tre point med Brøndby IF’s enlige point i Parken, og så blev guldkampen headet aldeles åben i mandags, da Bubacarr Sanneh endnu en gang blev matchvinde­r for FC Midtjyllan­d, denne gang i en såre fortjent sejr på Brøndby Stadion over et usaedvanli­gt ufarligt og tilsynelad­ende lidt traet Brøndby-hold.

FC Midtjyllan­d har en svaer kamp i Parken fredag aften og møder i sidste rundt AC Horsens, mens Brøndby fredag begynder med Horsens og til sidst får besøg af AaB, en klub hvor der i fanbasen er taet opløb mellem FCM og BIF som den største hadeklub.

Dramatisk bliver det – og Tipsbladet er da også på plads igen i de kommende dage, når mesterskab­et skal placeres.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark