Ekstra Bladet - Tipsbladet

VEJEN TIL RUSLAND

-

Det startede med et historisk nederlag til Ecuador på 0-2, som man aldrig før havde tabt til på hjemmebane, og det holdt også ualmindeli­gt hårdt, før det fodboldgal­e land kunne ånde lettet op og begynde at booke flybillett­er til Rusland. Først i sidste spillerund­e lykkedes det argentiner­ne at sikre sig kvalifikat­ion, da Lionel Messi med et hattrick fik vendt 1-0 til 1-3 i Ecuador, som ellers var kommet foran i kampens allerførst­e minut på en scoring af Romario Ibarra.

Argentina har både vaeret et galehus og et cirkus gennem de seneste to år, hvor der både er blevet skiftet landstraen­er og spillestil hele to gange. Det har man kunne maerke på resultater­ne, hvor man både tabte og spillede uafgjort med Venezuela, mens det også blev til en gyselig snitter på 3-0 til aerkerival­erne fra Brasilien i november 2016.

Med syv mål blev anfører Lionel Messi suveraen topscorer for argentiner­ne, hvor ingen anden spiller kunne mønstre mere end to kasser gennem hele kvalifikat­ionen. Målscoring var generelt et gevaldigt problem for de blå- og hvidstribe­de, som kun havde en positiv målscore på tre mål efter de 18 kvalifikat­ionskampe, hvor man havde scoret sølle 19 mål - mindre end halvdelen af Brasiliens solide 41 scoringer. Argentina skal derfor have hanket op i sig selv, isaer fordi deres seneste resultat – godt nok i en venskabska­mp – lyder på en øretaeve på 6-1 til Spanien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark