Ekstra Bladet - Tipsbladet

AABECH ER ÅRETS PROFIL I 2. DIVISION

-

Isidste uges udgave af Tipsbladet fortalte Hvidovre-angriberen Kim Aabech om, hvor glad han har vaeret for at skifte fra AC Horsens til den storkøbenh­avnske klub, selv om den har vaeret placeret i 2. division, og selv om Aabech mener, at han stadig har niveau til Superligae­n. Men fra naeste saeson bliver det i hvert fald til 1. division, for Hvidovre er for laengst rykket op, og før saesonens sidste hjemmekamp mod Jammerbugt FC blev Aabech haedret som Årets Profil i 2. division foran klubkammer­aten Nicolaj Agger og medoprykke­rne fra Naestveds Kristoffer Munksgaard i en afstemning foretaget af Spillerfor­eningen.

Det blev han blandt andet som topscorer i opryknings­spillet, men den 35-årige angriber fik dog ikke lagt yderligere til forårets 11 scoringer i en hedeplaget hjemmekamp lørdag eftermidda­g på Kaempernes Arena. Det forhindred­e nu ikke Hvidovre i at vinde kampen med 2-0, så man med en sejr i Ringkøbing i sidste runde kan saette rekord for antal point i opryknings­spillet.

Fra kampen blev det i øvrigt bemaerket, at 22-årige Frederik Emil Andersen gjorde comeback efter en lang skadespaus­e og med det 10-tal på ryggen, som Kim Aabech normalt spiller i, men som han sidste sommer afstod fra at tage fra en skadet spiller for i stedet at spille i sin far Hans’ gamle Hvidovre-nummer 9.

Udover sejren og to mål efter dødbolde glaedede cheftraene­r Per Frandsen sig også over, at han for anden weekend i traek kunne give debut til en af Hvidovres egne unge talenter. I sidste weekend var det angriberen Nicklas Antonsen, mens det lørdag var midtbanema­nden Phillip Gunst, der fik spilletid. (pyndten)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark