Ekstra Bladet - Tipsbladet

DET DANSKE SPEJDERKOR­PS

Jörgen Lennartsso­n er en af fem scouts, DBU har ansat i forbindels­e med VM-slutrunden.

-

BRIAN PRISKE

1. juli tiltraeder Brian Priske som assistentt­raener i FC Midtjyllan­d, efter han i efteråret stoppede i samme job hos FC København, men indtil da scouter han Danmarks åbningsmod­stander Peru. ”Det er rart nok at have noget fodboldfag­ligt at gå op i igen. Nu skal jeg lave modstander­analyse, og det ser jeg frem til. For det har kriblet i mig for at komme i gang igen,” har han fortalt Ekstra Bladet.

OLE TOBIASSEN

Den tidligere landsholds­spiller blev 31. januar opsagt som assistent i Sparta Rotterdam. Assistentt­raener Jon Dahl Tomasson, der i sin tid har spillet sammen med ham i Heerenveen og arbejdet med ham i Excelsior, har vaeret kontakten, der fik ham ansat i DBU. ”Jeg skal analysere Danmarks kommende modstander­e og mulige modstander­e ved VM,” sagde han i marts til Ekstra Bladet.

PETTER RUDI

Petter Rudi har vaeret ansat som DBU-scout siden Åge Hareides tiltraedel­se. Han har spillet i Italien, England, Belgien og Østrig og har 46 norske A-landskampe på cv’et. En raekke af dem spillede han under Åge Hareide, der også har traenet ham i Molde. ”Jeg kender ham rigtigt godt. Han gør et super arbejde, og jeg tror, han lidt ved, hvordan jeg taenker, og hvad jeg ser efter, eftersom han har spillet for mig,” har Hareide sagt til Nettavisen. Rudi har saerligt fokus på Frankrig.

ANDERS MADSEN

Anders Madsen har tidligere vaeret talentchef i både AC Horsens og AGF. I dag er han assistentt­raener for U/19-landsholde­t, og han var også til U/21-EM som scout sidste sommer.

 ??  ?? Åge Hareide fotografer­et med to af sine fem VM-scouts, Brian Priske og Jörgen Lennartsso­n, under vinterens ligalandsh­oldssamlin­g i Abu Dhabi. Foto: Björn Larsson Rosvall/Ritzau Scanpix
Åge Hareide fotografer­et med to af sine fem VM-scouts, Brian Priske og Jörgen Lennartsso­n, under vinterens ligalandsh­oldssamlin­g i Abu Dhabi. Foto: Björn Larsson Rosvall/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark