Ekstra Bladet - Tipsbladet

ET NYT TAET OPLØB VENTER FORUDE

- TEKST: TROELS BAGER THØGERSEN @TroelsBage­rT

Superligae­n har måske vaeret på bagsaedet hos Tipsbladet og andre danske medier de seneste uger til fordel for VM-slutrunden i Rusland, men det betyder på ingen måde, at klubberne eller raekken har ligget stille. De 14 Superliga-klubber og 12 hold i 1. division vedtog for en uge siden, at Superligae­n igen skaeres ned til 12 hold fra 2020/2021-saesonen, med et Top 6- og Bund 6-slutspil og to direkte nedrykkere til 1. division.

På transferma­rkedet har isaer topklubber­ne vaeret aktive og har lige nu trupper, der ser staerkere ud end i sidste saeson, men også oprykkerne og en raekke andre hold har forsøgt at sammensaet­te staerke trupper før saesonstar­t.

I toppen tegner der sig en taet kamp om mesterskab­et, hvor FC København må formodes at spille en større rolle end i den skuffende 2017/2018-saeson, og hvor det bliver yderst interessan­t at se reaktioner­ne fra spillerne i FC Midtjyllan­d og Brøndby IF på de sidste spillerund­er, da det i de hektiske dage dårligt nok nåede at gå op for isaer FCM-spillerne, at de pludselig var mestre igen for anden gang på fire år.

Tipsbladet opsummerer her de 14 klubbers saesonopta­kt og vurderer, hvad der venter forude i saesonen.

I opridsning­en af de 14 Superliga-traenere er det deres statistik i Superligae­n, der er benyttet. Kilde: Danskfodbo­ld.com

 ?? Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix ??
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark