Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGENS 5 STØRSTE HANDLER

-

Cristiano Ronaldo

Saelger: Real Madrid

Køber: Juventus

Pris: 745.000.000

Juventus og Serie A får verdens bedste spiller over de seneste par år. En forward, der insisterer på, han kan spille syv-otte år endnu, og som kommer til Torino for at vinde sin sjette Champions League-titel. Juventus får en af verdens allerbedst­e spillere, noget Torino-holdet har manglet, samt en markedsfør­ingsmaskin­e, der skal styrke klubben kommerciel­t.

Riyad Mahrez

Saelger: Leicester City

Køber: Manchester City

Pris: 505.000.000

Mahrez’ skifte til Manchester City var telegrafer­et flere transfervi­nduer i forvejen. Leicester får penge til at købe nye spillere i stedet for Mahrez, der var ved at køre sur i livet i midterklub­ben, og Josep Guardiola får endnu en lynhurtig, gennembrud­sstaerk offensivsp­iller til sin allerede imponerend­e samling i Manchester.

Arthur

Saelger: Grêmio

Køber: FC Barcelona

Pris: 230.000.000

Landsholds­spilleren Paulinho er sendt tilbage til Guangzhou Evergrande, hvor han var en stor stjerne før skiftet til FC Barcelona for et år siden. I stedet har FC Barcelona købt en ny og noget mindre brasiliane­r, den 21-årige og 172 cm høje Arthur Melo fra Grêmio, der debuterede under Luis Felipe Scolari og nu skal indgå i rotationen på Barcelona-midtbanen, hvor Andrés Iniesta som bekendt også er forsvundet.

Lucas Torreira

Saelger: Sampdoria

Køber: Arsenal

Pris: 228.000.000

Han gjorde sig positivt bemaerket for Uruguay ved VM, ligesom han har gjort det som defensiv dørmand for Sampdoria, der med deres offensive spillestil havde lukket endnu flere end de 60 mål ind på vej til en niendeplad­s i Serie A, hvis Torreira ikke havde vaeret der. Med transferen fortsaette­r Unai Emery også med den styrkelse af Arsenal, der skal vaere mere dynamisk og fysisk staerk, hvis spanieren får magt, som han har agt i London-klubben.

Fabián Ruiz

Saelger: Real Betis

Køber: Napoli

Pris: 223.000.000

Sidste år var Fabián Ruiz med til at rykke ned i tredjebeds­te raekke med Elche, der havde lejet den unge midtbanesp­iller i Betis. Nu er Ruiz solgt til Napoli efter en flot saeson med Betis, hvor han viste initiativ og var en stor håndfuld for modstander­ne med en god blanding af teknik og udfordrend­e driblinger sat sammen med en fysisk tilstedeva­erelse i kraft af sine 189 cm.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark