Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGEN I DANMARK

-

Den helt store aftale i denne uge var FC Københavns kontrakt til Andreas Bjelland. Midtstoppe­ren var efter eget valg transferfr­i efter tre år i Brentford, men da landstraen­er Åge Hareide valgte ikke at tage Bjelland med til VM, var markedet ikke laengere så gunstigt for forsvarssp­illeren, der fyldte 30 år onsdag i denne uge.

Han er ikke FC Københavns dyreste transfer, selvom lønnen og sandsynlig­vis en signon-fee i millionkla­ssen gør ham til en markant post på lønbudgett­et, men Bjelland er med sikkerhed i forsvarssp­illet og flot boldbehand­ling en markant opgraderin­g af FC Københavns defensiv.

FC Nordsjaell­and og Randers FC har fået nye målmaend. FCN har fundet 25-årige Nigel Bertrams, der stod en god del af sidste saeson for NAC Breda i AEresdivis­ionen, mens den tidligere FCN-reserve Patrik Carlgren kommer til Randers fra Konyaspor som et udmaerket kort, hvis han ellers finder formen fra AIK-tiden, der toppede med et vundet U/21-EM med Sverige i 2015.

I Vejle skal Gustaf Nilsson nu forsøge at få gang i målscoring­en efter et permanent skifte fra Brøndby IF. Svenskeren fik en del spilletid i Silkeborg IF, 1364 minutter i ligaen, i sidste saeson men gjorde ikke nogen større positiv forskel for nedrykkern­e.

Sander Fischer blev den sidste større handel i Superligae­n før Tipsbladet­s deadline med sit onsdagsski­fte til Vendsyssel FF fra Sparta Rotterdam. Dermed har Vendsyssel FF stort set hentet spillere til et helt nyt forsvar i løbet af sommeren.

I de kommende uger venter flere transfers som FC Københavns sandsynlig­e salg af Robin Olsen, der ikke svaekkede sin vaerdi ved at nå VM-kvartfinal­en med Sverige, mens flere klubber givetvis også kan bruge nye angribere, som i Randers FC, hvor Bashkim Kadrii ikke er blevet erstattet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark