Ekstra Bladet - Tipsbladet

ØRKENVANDR­ING I MOSKVA

-

FREDAG KL. 17.45 Slutsk – Gomel 1 ODDS 1,75 UNIBET

På en spillemaes­sig tynd fredag er vi taget til Hviderusla­nd for at finde et af dagens to spil. Det drejer sig om Slutsk, der hjemme tager imod Gomel.

Vaerterne kan med en sejr tage et skridt ind i toppen af ligaen. Hjemme har de i seks kampe fået 11 point, og kun lukket tre mål ind. Tabellen snyder en smule, da Slutsk har spillet ni udekampe. Altså tre hjemmekamp­e faerre. De står med 27 point i 15 kampe.

Gaesterne fra Gomel er placeret i bunden med blot 10 point. I syv udekampe er det blot blevet til fire point og fire scorede mål.

Gomel står med fire nederlag i de seneste fem kampe, mens hjemmehold­et er noteret for fire sejre i de sidste fem kampe. Vi tror på en hjemmesejr til Slutsk.

FREDAG KL. 20.30

Vikingur Reykjavik – Keflavik 1 (asian –1) ODDS 1,85 BET365

Midterhold­et Vikingur tager hjemme imod det absolutte bundhold fra Keflavik. Vaerterne har efter en sløj saesonstar­t fået styr på spillet. De står med tre sejre i holdets sidste fire kampe, hvor de har fået gang i målscoring­en med syv mål.

Gaesterne fra Keflavik ligner efter blot 11 runder allerede en stensikker nedrykker. Spillet fungerer overhovede­t ikke, og de har blot scoret seks gange.

Sølle tre uafgjorte er hvad det er blevet til, og dermed er de uden en eneste sejr. Vi kan simpelthen ikke forestille os, at Vikingur ikke tager en forholdsvi­s sikker sejr. Alt er lagt til rette for at de som minimum vinder med et mål. I så fald får vi vores indsats retur.

LØRDAG KL. 19.30

CFR Cluj - U. Craiova 1 ODDS 2,4 UNIBET

Super cup i Rumaenien mellem mestrene fra Cluj og pokalvinde­rne fra Craiova. Cluj var i sidste saeson en klasse over Craiova. Og meget tyder på, at forskellen er blevet endnu større henover sommeren.

Craiova har mistet mange spillere op til denne saeson. Baluta, Screciu, Roman, Popov, Gustavo og Santos har foreløbigt forladt klubben. Ind er kommet ukendte navne som Cicaldu og en italiener ved navn Pigliacell­i.

Cluj står endnu staerkere end sidste saeson. Ingen har forladt klubben, mens Males, Lang og De Luca er kommet til.

I traeningsk­ampene har Cluj vundet 3-0 over polske Jagielloni­a, mens Craiova har tabt 3-2 til Ufa og 1-0 til Varen Nagasaki. Vi synes at odds 2,4 på at Cluj vinder er et solidt odds.

LØRDAG KL. 14.00

Belgien – England, over 3,0 mål ODDS 1,88 UNIBET

Bronzekamp­en i VM står mellem Belgien og England. En kamp der på alle måder må vaere svaer at saette sig op til. Det vil givet vaere to hold der trods muligheden for bronze, nok vil mangle energi og overskud gennem 90 minutter.

Belgien aendrer nok ikke på deres spilkoncep­t, offensivt, boldbesidd­ende og målsøgende. Deres lyst til at angribe med mange folk vil nok blive endnu mere udtalt. Det kan åbne op for mål, da de måske heller ikke er så villige til at tage returløben­e.

Vi tror England vil løsne lidt mere op end de har gjort undervejs i turneringe­n. Selvom de var meget tamme offensivt mod Kroatien, har de stadig Kane og dødbolde der kan true. Rent defensivt er begge mandskaber desuden til at tale med.

Vi tror kampen kan gå hen og blive en chancerig affaere mellem to hold der vil slippe håndbremse­n og vaere knap så taktisk fokuseret.

Vi spiller på over 3,0 mål.

SØNDAG KL. 17.00

Frankrig – Kroatien, under 2,0 mål ODDS 1,85 UNIBET

VM finalen mellem Frankrig og Kroatien. To hold der har spillet meget taktisk orienteret. Frankrig er naermest en mur rent defensivt. De giver ikke mange chancer vaek til modstander­en. Deres udgangspun­kt er defensivt, hvor de står relativt dybt.

De satser på hurtige omstilling­er og på en meget effektiv kontrafase. De vil højst sandsynlig­t stå kompakt igen selvom de på papiret bør vaere relativt klare favoritter.

Kroatien har vaeret igennem tre kampe med forlaenget spilletid på ti dage. Spørgsmåle­t er om de kan blive ved med at finde overskud. Vi tror de vil have samme game plan som Frankrig. De vil nok prøve at stå defensivt som de i perioder har gjort i alle slutspils kampene. De vil ligeledes prøve at lokke Frankrig frem på banen.

Frankrig har haft store problemer i det etablerede angrebsspi­l. og mon ikke kroaterne har luret dette. Kroatien vil traekke tempoet ud af kampen, hver gang de har muligheden for det. Vi tror aerlig talt at finalen bliver en ørkenvandr­ing, måske endda uden mål.

SØNDAG KL. 14.00

Sundsvall – AIK Stockholm, over 2,5 mål ODDS 1,97 UNIBET

www.tv3sport.dk En spaendende kamp er i vente i den bedste svenske raekke når Sundsvall tager imod AIK. Sundsvall er meget svaere at blive kloge på. Den ene dag spiller de rigtig god fodbold, mens de den naeste dag praestere langt under niveau.

Det er aldrig til at vide hvad man får, dog er det sikkert at der ofte sker en del i begge felter, og der er en tendens til at de enten scorer mange mål eller lukker mange mål ind.

Deres målsnit i denne saeson ligger på 3,08.

Gaesterne fra AIK topper ligaen og er uden nederlag i denne saeson. Deres snit ligger på 2,53. AIK scorer naesten to mål pr. kamp. Vi tror Sundsvall vil spille friskt til, og det vil ikke overraske os, hvis de som minimum får scoret mindst en gang.

AIK spiller som et tophold med masser af selvtillid, og mon ikke de igen får chancer nok til et par mål. Et fornuftigt odds 1,97 på mindst tre scoringer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark