Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGENS 5 STØRSTE HANDLER

-

Aleksandr Golovin

Pris: 224.000.000

Saelger: CSKA Moskva

Køber: AS Monaco

Russiske spillere har haft det med at blive i hjemlandet i stedet for at tage springet til en stor liga, og derfor er der nogen lettelse i Rusland over, at landets dygtigste unge midtbanesp­iller tager til Frankrig. I russiskeje­de Monaco (både klubben og betydelige dele af byen) vil Golovin blive udfordret mere end hjemme i Moskva, og med Monacos salg af Thomas Lemar, João Moutinho og Fabinho er der bedre plads på de centrale pladser end i de seneste saesoner.

Lucas Digne

Pris: 150.000.000

Saelger: FC Barcelona

Køber: Everton

Digne blev sorteret fra det franske VM-hold, og nu har den unge franskmand så sammen med FC Barcelona, Everton og sin danske agent Mikkel Beck bestemt sig for, at karrieren skal fortsaette i Premier League. Digne er en boldspille­nde back, der fik sit gennembrud i Lille og nu fem år senere skal etablere sig som en profil efter at have vaeret reserve i Paris og Catalonien.

Aleksandar Mitrovic

Pris: 150.000.000

Saelger: Newcastle

Køber: Fulham

Han er målfarlig og pågående, men Aleksandar Mitrovic blev aldrig et match i Newcastle, og slet ikke med manager Rafael Benítez, der ikke kunne komme overens med Mitrovic’ manglende disciplin og engagement i spanierens stramme taktikopla­eg. I London var serberen til gengaeld et stort hit for Fulham, der havde enorm gavn af Mitrovic’ 12 mål i foråret, og nu er lejeaftale­n så vekslet til en stor transfer.

Joaquín Correa

Pris: 112.000.000

Saelger: Sevilla

Køber: Lazio

Lazio solgte tidligere på sommeren Felipe Anderson til West Ham efter flere konflikter med den brasilians­ke dribler, og de italienske topaspiran­ter har nu købt argentinsk­e Joaquín Correa fri af rotationsr­ollen i Sevilla for at spille offensiv midtbane i Lazio. Correa er fysisk staerkere end sin forgaenger og skal passes ind i en form for rolle bag den staerke angriber Ciro Immobile.

Davy Klaassen

Pris: 101.000.000

Saelger: Everton

Køber: Werder Bremen

Han var en profil, da Ajax nåede Europa League-finalen i forrige saeson, men i en yderst ustabil Everton-saeson fandt hollaender­en sig aldrig til rette og røg helt ud af holdet. Klaassen er en mere offensiv spiller end Thomas Delaney, men det er blandt andet som afløser for danskeren, Klaassen skal ses i Nordtyskla­nd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark