Ekstra Bladet - Tipsbladet

UGEN I DANMARK

-

Superligae­n er som bekendt i fuld gang, men det betyder traditione­n tro ikke, at klubberne er faerdige med at købe og saelge spillere.

Brøndby IF foretog et par skarpe traek med et køb af kroatiske Josip Radosevic i AIK Stockholm, en slider af en defensiv midtbanesp­iller, der for et par år siden spillede en saeson i Red Bull Salzburg og derfor var kendt materiale for Alexander Zorniger samt bekendt med tyskerens spillestil. Måske endnu større forhåbning­er knyttes der til Nikolai Laursen, der skiftede til PSV Eindhoven som 17-årig og nu tre år senere er lejet tilbage til Brøndby. Laursen sluttede foråret godt af på PSV’s reservehol­d i Hollands naestbedst­e raekke og blev kåret som den bedste spiller i raekken i den sidste del af turneringe­n. Brøndby har forkøbsret på den fodrappe forward naeste sommer.

Simon Kroon blev endelig solgt fra FC Midtjyllan­d med den spaendende svenske klub Östersund som aftager, og finske Sakari Mattila rykker fra Sønderjysk­E til den lille norske klub Frederikst­ad.

Den unge Brøndby-keeper Viktor Anker har fået job i FC Helsingør, og så har Vejle noget så relativt sjaeldent som en engelsk spiller, den 24-årige kantspille­r Sean Murray, der kommer fra Colchester og har fået sin fodboldfag­lige opdragelse i Watford, hvor han også er født. Murray fik 67 minutter i 1-1-kampen mod AGF mandag aften i denne uge.

I de kommende uger kan FC Midtjyllan­ds exit fra Champions League-kvalifikat­ionen og de tre storkøbenh­avnske Superliga-klubbers skaebne i Europa påvirke deres ageren på transferma­rkedet (FC Nordsjaell­and og FC København spillede Europa League-returkampe efter deadline på denne udgave af Tipsbladet).

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark