Ekstra Bladet - Tipsbladet

”DET ER SINDSSYGT FEDT, AT DET ER LYKKEDES FOR MATHIAS”

-

Mathias Jørgensen spillede syv år i FC Nordsjaell­and, inden han i efteråret 2016 forlod klubben, fordi han følte sig overset i forhold til kontraktti­lbud og tro på fremtiden. Klubbens nyudnaevnt­e U/19-traener Kasper Kurland har udelukkend­e positive ting at sige om Mathias Jørgensen, selvom angriberen nu tørner ud for OB.

”Sådan er det nogle gange, når vi har så mange dygtige unge spillere, saerligt på de offensive positioner, både i hans egen årgang, men også årgangene før og efter ham. Der vil komme situatione­r, hvor det her sker. Det passede bedre for Mathias at komme til OB på det tidspunkt, og vi er bare glade for, at han er lykkedes. Det er det, det hele handler om for os. Hvis det ikke sker hos os, er vi glade for, at det sker andre steder,” siger Kasper Kurland.

Han ser mange kvaliteter i Mathias Jørgensen, som var en fast del af Kurlands U/17-hold i FC Nordsjaell­and.

”Han er først og fremmest indstillet på at arbejde hårdt og er meget ydmyg og lyttende. Og så har han har selvfølgel­ig sin fart, men det er ikke hans fart, der gør det alene. Han er rigtig dygtig til time sine dybdeløb og ramme offsidelin­jen i det rigtige øjeblik. Og så afslutter han godt både med højre og venstre ben. Han er meget målfarlig, han har altid lavet mange mål, også i sin U/12-U/15 tid. Samtidig med det har han også blik for sine medspiller­e og kan saette dem op med assister” siger Kurland, der spår Jørgensen en spaendende fremtid.

”Jeg er sikker på, at han kan udvikle sig endnu mere, og han har helt sikkert allerede laert meget af de kampe han har spillet i Superligae­n. Han har kvaliteter­ne og viljen, og så mener jeg også, at det passer ham godt at spille som én af to angribere, ligesom han kan spille i et tremandsan­greb. Det er bare super fedt at se, at det er lykkedes. Han bliver først 18 sent i år, så han er trådt tidligt ind, og det er alle hans tidligere traenere stolte af. Hvis han fortsaette­r med at arbejde hårdt, lave gode praestatio­ner og lytte til sin traener, så får han mange kampe i Superligae­n.” siger Kasper Kurland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark