Ekstra Bladet - Tipsbladet

DREYER BRYDER MÅLTØRKEN MOD RANDERS

-

FREDAG KL. 18.00

AGF - Sønderjysk­E, Under 2,5 mål 2,02 @ UNIBET

AGF jagter saesonens første sejr efter en start, der minder forårets kampe i februar. Dengang havde De Hvide også fokus på at holde nullet, mens det kneb gevaldigt med at skabe chancer.

Her har AGF dog forbedret sig, så det nu snarere er skarpheden, der mangler. Af samme grund krydser cheftraene­r David Nielsen sikkert fingre for, at Tobias Sana og Mustafa Amini snart er klar til atter at spille fuld tid. Det vides ikke i skrivende stund, men kan selvsagt reducere spillets attraktion en smule.

Sønderjysk­E har fået en svigende start på saesonen, hvor et ufortjent nederlag til AaB blev efterfulgt af en dum anden halvleg mod OB, hvor 2-0-føringen blev forvandlet til en 2-2-remis. Og i sidste runde kom den første sejr så, da et passivt AC Horsens-mandskab blev besejret med 2-0.

Kampen levede laenge på en knivsaeg, fordi Sønderjysk­E hverken kunne eller ville lukke den. Det var også i flere tilfaelde et problem for Sønderjysk­E i sidste saeson, hvilket måske bedst illustrere­s af, at 2-0-sejren over OB i sidste runde af grundspill­et var den eneste i 2018, hvor de lyseblå vandt med mere end ét mål.

AGF er vanen tro under pres for at tage den forventede hjemmesejr, og det giver Sønderjysk­E mulighed for at spille kampen taktisk afventende på en måde, som passer gaesterne godt. Det har også givet undertegne­de overvejels­er om at spille på X2 i kampen. I sidste ende er anbefaling­en endt på under 2,5 mål i kampen til odds 2,02, hvilket ligner en flot betaling i et opgør mellem et uskarpt hjemmehold og et afventende udehold.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark