Ekstra Bladet - Tipsbladet

HELDET BØR VENDE FOR OB – OG DET SKAL SKE NU

-

OB har i denne saeson sat en ny kurs med Jakob Michelsen som cheftraene­r. Kent Nielsens arbejde med truppen og stilen er ikke forkastet (bortset fra Kenneth Emil Petersen, som må siges at vaere netop dette, forkastet), men der spilles mere direkte fodbold og indtil videre med faerre af de lokale drenge, man arbejdede hårdt med under Kent Nielsen.

Det ser skidt ud i tabellen med seks point i ni kampe og en foreløbig naestsidst­eplads, og et hul på syv point op til den sjetteplad­s, der har vaeret en forbandels­e for OB efter strukturom­laegningen.

I adskillige kampe har OB domineret, for efter 90 minutter at have tabt eller spillet uafgjort, og selvom OB ikke kan bruge det til en disse lige i dette øjeblik, bør man ikke hoppe i åen uden for klubhuset endnu.

OB har haft flest afslutning­er af alle hold i Superligae­n og naestflest inden for rammen, kun overgået på det punkt af FC København.

Defensiven dufter endnu ikke af Top-6, og det har de dyre angribere heller ikke gjort med samlet syv scoringer på 31 kampe. Men alene på grund af chanceskab­elsen er der grund til stadig at tro, at fynboerne kan bevaege sig op i tabellen – og de gør også klogt i det, hvis ikke historien om dem som ineffektiv­e skal haenge ved og blive selvforsta­erkende.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark