Ekstra Bladet - Tipsbladet

TRE TING AT HOLDE ØJE MED

-

Borussia Dortmund-Bayern München lørdag klokken 18.30

Bayern Münchens ledelse snyder ikke nogen – der er krise i München, og traener Niko Kovac er i problemer. Dortmund har på førsteplad­sen åbnet et lille hul til forfølgern­e, og den kommer med garanti til at få en ekstra spand kul i Ruhr-kedlerne lørdag, hvor Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen er i spil til startopsti­llingen efter begge at vaere startet inde i sidste weekends sejr over Wolfsburg, mens fløjen Bruun Larsen var på baenken i Madrid i midtugen.

Den tabende traener i Brøndby-AGF får ballade

Begge hold SKAL i Top 6 om 11 runder, og selvom et nederlag fredag aften naturligvi­s ikke ødelaegger den mulighed for et tabende hold, kommer krisestemn­ingen til at at haenge omkring klubben i de to uger, der går til naeste Superliga-runde.

Brøndbys defensiv har vaeret sårbar hele saesonen, og AGF’s er blevet det den seneste måned. Det burde give garanti for underholdn­ing fredag aften i Brøndby – underholde­nde var det i hvert i september, da AGF hjemme i bøgeskoven vandt 3-2 i den omvendte kamp.

Tager DBU og Divisionsf­oreningen fat på Vejle Boldklub?

Som Politiken kan fortaelle via informatio­ner fra Football Leaks, er ejerforhol­dene og transferak­tivitetern­e i Vejle i den grad vaerd at se naermere på. DBU ville ikke kommentere oplysninge­rne, da Politiken offentligg­jorde deres historier, men det kommer forhåbentl­ig snart.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark