Ekstra Bladet - Tipsbladet

SJAELDEN ALISSON-FEJL KOSTEDE IKKE LIVERPOOL POINT

-

Liverpool total-dominerede den første halve time af hjemmekamp­en mod Manchester United, men så fik gaesterne pludselig udlignet på en stor fejl fra en uventet side. For som man kunne laese om i sidste uges udgave af Tipsbladet er Liverpools defensiv blevet kraftigt forstaerke­t af de dyre investerin­ger i centerfors­varer Virgil van Dijk og målmand Alisson Becker, men så tabte den brasilians­ke landsholds­keeper et indlaeg fra Romelu Lukaku for fødderne af Jesse Lingard, og så stod der 1-1 på måltavlen trods et enormt Liverpool-overtag i spil og chancer.

Og selv om hjemmehold­et fortsatte med at presse på efter pausen, begyndte det at ligne et par tabte point i den taette topstrid – indtil Xherdan Shaqiri blev skiftet ind og sørgede for en fortjent 3-1 sejr via to afrettede afslutning­er. Så der var masser af overskud til at drille den uheldige målmand efter kampen.

”Jeg sagde til ham, at vi mistede vores clean sheet på grund af ham! Nej, det var bare for sjov. Han har vaeret fantastisk for os. Det er det, der sker, alle laver fejl. Det handler om, hvordan vi reagerer bagefter, og han var fremragend­e efter pausen. Det gjorde ham ikke nervøs, og jeg sagde også til ham, at han bare skulle blive ved og holde hovedet højt. Vi skulle nok klare den,” sagde forsvarsko­llegaen Van Dijk, mens manager Jürgen Klopp heller ikke var bekymret over fejlen.

”Det er meget vigtigere, at han er klar i alle de andre situatione­r, og for eksempel griber de bolde, der skal gribes. Den slags fejl rammer alle målmaend i hele verden. Det har han ingen problemer med, og det har jeg helt sikkert heller ikke. Også selv om det er i en afgørende situation. Det er det, der sker.” (pyndten)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark