Ekstra Bladet - Tipsbladet

TIDSPLANEN

-

2007 2008 2012 2015 1. maj 2016 14. maj 2017 14. juni 2018 13. august 2018 26. september 2018 26. oktober 2018 28. oktober 2018 12. november 2018 12. december 2018 De første planer om et nyt stadion luftes. Projektet omskrives og udskydes igen og igen på grund af juridiske udfordring­er med lokalplane­n. Tottenham planlaegge­r at købe en nabogrund og bygge nyt stadion kampklart til 2012/13-saesonen. Byggeplane­rne går hurtigt i stå. Tottenham genoptager ideer efter de taber til West Ham i kapløbet om at sikre rettighede­rne til at spille på Londons Olympiske Stadion. Klubledels­en underskriv­er de endelige dokumenter, og stadionpro­jektet gøres officielt. Det første fundamenta­rbejde til Tottenham Hotspur Stadium påbegyndes uden for White Hart Lane. Der siges farvel til White Hart Lane med en 2-1 sejr over Manchester United. Nedrivning­en begynder allerede dagen efter afskedskam­pen. Tottenham oplyser, at den første kamp på klubbens nye stadion bliver 15. september mod Liverpool.

Tottenham udskyder igen tilbageven­den til eget stadion med mindst to måneder efter alvorlige brud på sikkerhede­n, oplyser klubben i en pressemedd­elelse og undskylder til klubbens fans.

Carabao Cup-kampen mellem Tottenham og Watford må spilles i Milton Keynes, da Wembley ikke er ledigt på denne dato, og Tottenham Hotspur Stadium stadig ikke faerdigbyg­get. Mediet ’Constructi­on News’ skriver ifølge anonyme kilder, at der hersker kaos og dårlig disciplin på byggeplads­en.

Tottenham annoncerer, at klubben tidligst forlader Wembley ved udgangen af december, og første kamp på det nye stadion kan blive 29. december mod Wolves. NFL-holdene Jacksonvil­le Jaguars og Philadelph­ia Eagles spiller på Wembley dagen før Spurs møder Manchester City og efterlader banen i en miserabel tilstand.

Klubledels­en offentligg­ør, at der er lavet en lejeaftale med Wembley, der gør det muligt for Tottenham at spille på nationalar­enaen efter behov ’i en anselig fremtid’. Formentlig resten af saesonen.

Det bliver heller ikke til en åbningskam­p mod Manchester United 13. januar, oplyser Tottenham. Comebacket bliver igen udskudt og der sås tvivl om, Tottenham kan spille forårets Champions League-kampe på Tottenham Hotspur Stadium.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark