Ekstra Bladet - Tipsbladet

Brighton - Everton, X 3,50 @ NORDICBET

-

Everton er oppe på tre kampe i traek uden et uafgjort resultat efter 5-1-sejren på Boxing Day over Burnley. Det betyder, at indsatsen her skal op på 80 kroner. Samtidig kan vi gøre status for første halvdel af 2018/19-saesonen, der som minimum giver en tilbagebet­aling på flotte 147 procent.

Det giver en økonomisk ballast, som hurtigt kan blive nødvendig. Skraemmeek­semplet er Tottenham, som nu er oppe på 19 kampe i traek uden et uafgjort resultat i ligaen. Det ville – med et startbeløb på 10 kroner – kraeve et indskud på mere end 5 mio. kroner, hvilket minder om, at ”Everton-eksperimen­tet” altså har en skraemmend­e slagside. Til gengaeld er en lignende stime så heller ikke set hos et Premier League-hold, siden Arsenal nåede 19 kampe uden et uafgjort resultat i 1983/84-saesonen!

Tilbage til lørdagens kamp på Falmer Stadium, hvor de to hold blot har mødt hinanden én gang i nyere tid. Her sikrede en sen scoring af Wayne Rooney på straffespa­rk et 1-1-resultat, som gerne må gentages i det, der bliver ”Everton-eksperimen­tets” sidste kamp for i år.

Regnskab for ”Everton-eksperimen­tet”: • Indskud i denne runde: 80 kr. • Indskud: 2.830 kr.

• Gevinst: 7.002 kr.

• Profit: 4.172 kr.

• Tilbagebet­aling: 147 %

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark