Ekstra Bladet - Tipsbladet

ESBJERGS OFFENSIV FEJLEDE

-

Da Tipsbladet i sidste uge interviewe­de Esbjerg-traener John Lammers, var han fortrøstni­ngsfuld forud for premieren mod AGF i Aarhus. ”Vi vil vinde den, hvis vi kan, men de er nødt til at vinde den,” sagde Lammers om vestjydern­es gunstige udgangspos­ition fem point foran AGF.

Men aarhusiane­rne gjorde det, de var nødt til. På to mål af Tobias Sana sejrede hjemmehold­et med 2-0 og rykkede naermere top seks, mens Esbjerg blev overhalet af Randers og kun er ét point fra at ryge ud af placeringe­rne, der giver adgang til mesterskab­sslutspill­et.

”Jeg er skuffet. Både over holdet, men også mig selv. Vi skal kigge os selv i spejlet og spørge os selv, hvad vi kan gøre bedre. Vi gav et let mål vaek, og på den måde hjalp vi dem. Vi lod dem spille på deres foretrukne måde,” sagde John Lammers efter kampen til Ritzau.

Offensivt kneb det for Esbjerg med at producere chancer. Det blev bare til ét skud på mål kampen igennem. Lejesvende­n Carlo Holse viste i glimt, at han evner at drible sig til muligheder og kan saette sine holdkammer­ater op, men det førte ikke til meget. Og Adrian Petre havde en af sine dårlige kampe. I sidste uge fortalte Lammers, at den 21-årige rumaener indimellem har dage, hvor man ikke ser ham, og det var en af dem. Lang snor har han ikke. Petre har spillet samtlige af saesonens 21 kampe, men han har kun fået fuld spilletid i fem af kampene, og i denne saeson er han Superligae­ns fjerdemest udskiftede spiller efter at have forladt banen 12 gange. Nummer ét på listen er holdkammer­aten Mathias Kristensen (16 udskiftnin­ger) efterfulgt af Randers’ Benjamin Stokke (14) og FCK’eren Rasmus Falk (13). (Stan)

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark