Ekstra Bladet - Tipsbladet

EfB - Brøndby IF, Simon Hedlund scorer 4,50 @ DANSKE SPIL

-

Simon Hedlund fik en forrygende debut for Brøndby, da han tiltvang to straffespa­rk og lagde op til et enkelt mål i den medrivende 3-3-kamp mod FC Nordsjaell­and. Isaer Hedlunds hurtige løb i dybden give anledning til panderynke­r hos EfB, som holdt åbent hus i forsvaret de sidste måneder op til vinterpaus­en.

Med 0-2-nederlaget til AGF i forårsprem­ieren har EfB lukket 14 mål ind i de sidste syv kampe, hvor det blev én gang er lykkes for vestjydern­e at holde målet rent. Samtidig er Brøndby endnu ikke gået målløse fra eneste af saesonens 10 udekampe, som samlet har indbragt de blå/gule 21 scoringer.

Vurderet ud fra statistikk­erne er Simon Hedlund ingen typisk målraev, men han plejer at vaere god for en håndfuld mål per saeson. Og her står han altså til en startplads som angriber på et chanceskab­ende Brøndby-hold imod et gavmildt EfB-forsvar, mens svenskeren­s selvtillid må formodes at vaere i top.

Mikael Uhre er duoens målfarlige afslutter, men giver også markant lavere odds end Hedlund som målscorer. Danske Spil har nemlig løftet sidste rundes tilbud fra 3,80 til 4,50, som ligger et paent stykke over markedets gennemsnit. Svenskeren får derfor en vaerdibase­ret anbefaling som målscorer herfra, mens det i øvrigt kan tilføjes, at samme bookmaker giver 2,75 på endnu en assist af Hedlund.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark