Ekstra Bladet - Tipsbladet

LEICESTER SVAREDE OVERBEVISE­NDE

-

For at svare helt kort på det spørgsmål vi i sidste uge stillede på forsiden af Tipsbladet: Ja. I hvert fald formåede Leicester i seneste runde at gøre noget, som hverken Liverpool, Manchester City eller nogle af de andre aktuelle tophold i Premier League har praesteret. Fredag aften i Southampto­n vandt Leicester med 9-0, og det var en tangering af den største sejr i Premier League-aeraen. City vandt i slutningen af september med 8-0 over Watford, men manglede det sidste mål for at tangere Peter Schmeichel og kompagnis sejr over Ipswich fra marts 1995. Det formåede den danske keepers søn og hans holdkammer­ater at gøre 24½ år efter Uniteds bedrift. Ikke at Schmeichel den yngre havde ret meget at lave. Southampto­n blev noteret for tre afslutning­er inden for rammen, mens Leicester havde 15. Og ni af dem fortsatte altså forbi keeper Angus Gunn, fem af dem allerede i første halvleg.

”Vi sagde i pausen: ”Hold jeres fart i kampen. Vi skal straffe dem”. Det er hårdt for Ralph men vi er nødt til at gøre vores arbejde og score så mange mål som muligt. ”Der står 0-0 ved pausen,” sagde vi. Det er en del af vores uddannelse, vi er nødt til at vokse ud af kravlegård­en og spille som maend og respektere spillet. Spillerne er meget talentfuld­e og laerer at vaere nådesløse.”

”Vi tror på vores arbejde; tror på at vi kan skubbe på hen over saesonen. Vores mentalitet er, at vi arbejder hver dag. Spillerne ønsker at blive bedre og forbedre sig,” sagde Brendan Rodgers til Sky Sports efter den største udesejr i Premier Leagues historie.

Leicester er på tredjeplad­sen i Premier League, otte point efter Liverpool og bare to efter Manchester City. Men mens Rodgers’ hold søndag møder Crystal Palace i London, får Manchester City besøg af Southampto­n...