Ekstra Bladet - Tipsbladet

KAMPDAG LØRDAG 2. NOVEMBER – SPILSTOP KL. 15.55

-

1 ASTON VILLA - LIVERPOOL England Premier League lørdag kl. 16.00

Staerkt af Liverpool at vende 0-1 mod Tottenham, men de røde var ret beset totalt dominerend­e i hele kampen. Aston Villa ligner ikke umiddelbar­t en kommende nedrykker. Ser solide ud og gør det godt mod svagere modstand, men kommer som oftest til kort mod topholdene. Liverpool er mindst en klasse bedre.

2 MANCHESTER CITY - SOUTHAMPTO­N England Premier League lørdag kl. 16.00

Ubegribeli­gt hvordan man kan tabe 0-9 på hjemmebane, og selv en udvisning er ingen undskyldni­ng for Southampto­n. Selvfølgel­ig må man forvente en trodsreakt­ion og en koncentrer­et indsats fra de ydmygede gaester, men det raekker naeppe mod et Manchester C, der ikke har råd til at tabe yderligere taerraen til Liverpool.

3 ARSENAL - WOLVERHAMP­TON England Premier League lørdag kl. 16.00

Den er gal i Arsenal for tiden, og de seneste indsatser mod Sheffield U og Crystal Palace har vaeret under al kritik. Ingen harmoni og dårlig indstillin­g. Wolverhamp­ton er bedst mod topholdene, hvor de ikke selv forventes at skabe kampene. Jeg ser faktisk kun The Gunners som svag favorit, og der skal absolut helgardere­s.

4 BRIGHTON - NORWICH England Premier League lørdag kl. 16.00

Norwich fik hjemme bank af et formsvagt og udesvagt Manchester U, og det ser rigtig skidt ud i defensiven. Brighton hev en sejr hjem i de sidste minutter i en lige kamp mod Everton og er som altid til at regne med hjemme på sydkysten. Jeg tror ikke gaesternes forsvar kan stå imod i 90 minutter og nøjes med 1-tallet.

5 SHEFFIELD U - BURNLEY England Premier League lørdag kl. 16.00

Sheffield U har vaeret en positiv overraskel­se i årets Premier League, men har noget uvant hente flere point ude end hjemme. Er tilmed ubesejret på fremmed graes efter 5 kampe. Burnley er lige røget ind i 2 nederlag, men det har vaeret topmodstan­d, så der er naeppe større fare med formen, som inden da var på vej op.

6 WEST HAM - NEWCASTLE England Premier League lørdag kl. 16.00

West Ham er uden sejr i de sidste 4 PL-kampe, men det ser ikke meget bedre ud for Newcastle, der kun har vundet 1 af de sidste 7 kampe. Altså to hold uden form, så hvem rammer dagen? Hjemmebane­fordelen vaegter selvfølgel­ig højt, og jeg tror egentlig at Newcastle kommer efter det ene point og ser bort fra 2-tallet.

7 BLACKBURN - SHEFFIELD W England Championsh­ip lørdag kl. 16.00

Blackburn tog fusen på Preston (og mig!) med en tidlig 2-0 føring, men da kampen blev fløjtet af, stod Preston alligevel med alle 3 point. Et bittert tab for Blackburn. Sheffield W haenger godt med i toppen, og kan slå alle, når de rammer dagen. Her skal ikke spares på garderinge­rne.

8 BRENTFORD - HUDDERSFIE­LD England Championsh­ip lørdag kl. 16.00

Med 3 sejre i traek og målscoren 9-3 er Brentford nu endelig begyndt at høste de point, som spillet egentlig har vaeret til hele saesonen. Altså et godt bud på en sikker, hvis det ikke lige var fordi Huddersfie­ld også er begyndt at levere varen. Står nu med 6 kampe i streg uden nederlag, så jeg tager krydset med.

9 CARDIFF - BIRMINGHAM England Championsh­ip lørdag kl. 16.00

Som nedrykker bliver man let overvurder­et i den kommende saeson niveauet under. Det er nok også sagen med Cardiff, som ikke ligner et hold der straks rykker op igen. Tabte meget fortjent Wales-derbyet mod Swansea i søndags, og de er ikke lige nu et hold, som jeg tør stole for meget på. Birmingham ligner et solidt midterhold, der godt kan få point her. 10 DERBY - MIDDLESBRO­UGH England Championsh­ip lørdag kl. 16.00 8 kampe uden sejr betyder nu en meget overrasken­de nedrykning­splads for Middlesbro­ugh, og selv ikke med en mand i overtal naesten hele kampen kunne man hjemme besejre Fulham. Derby slider fortsat med at finde formen, men er klart bedst hjemme på Pride Park. 1X må raekke langt.

11 FULHAM - HULL England Championsh­ip lørdag kl. 16.00

Fulham reddede 0-0 med hjem fra Middlesbro­ugh trods et tidligt rødt kort, mens ofte undervurde­rede Hull har to staerke sejre i traek. Netop Hull har vist sig svaere at regne ud i denne saeson med et høft topniveau og tilsvarede lavt på en dårlig dag. Der er råd til at satse på Hull måske har en af de gode dage.

12 LEEDS - QUEENS PR England Championsh­ip lørdag kl. 16.00

De fleste eksperter er enige om, at Leds er raekkens bedste hold, men alligevel kommer der lidt for ofte grus i maskinerie­t. Queens PR har ikke vaeret så overbevise­nde i de sidste par kampe, men har trods alt gang i en overrasken­de god saeson. Det kan vaere en god ide at tage krydset med.

13 LUTON - NOTTINGHAM F England Championsh­ip lørdag kl. 16.00

Nottingham F fik hjemmekamp­en mod Reading aflyst, så det er blevet til en måske tiltraengt kamppause for de formsvage gaester. Luton gør det fornuftigt, men har ikke materialet til en plads i den bedste halvdel og målsaetnin­gen hedder naturligvi­s overlevels­e i Championsh­ip.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark