Ekstra Bladet - Tipsbladet

HØGHEN FORAN SCHMEICHEL

-

For sjette gang i historien uddelte Tipsbladet Det Gyldne Bur til årets målmand i dansk fodbold, og efter Peter Schmeichel havde vundet prisen i både 1987 og 1988, gik buret denne gang til Lars Høgh, målmand for de danske mestre OB, som også havde vundet i 1986. ”Hvor fedt,” citerede Tipsbladet Høgh for at udtale som umiddelbar reaktion på haederen, men han uddybede dog efterfølge­nde.

”Det havde jeg slet ikke regnet med. Nej, hvor er jeg glad. Det er jo mine kolleger, som har valgt mig, og hvem kan have bedre forstand på den slags?” spurgte fynboen retorisk efter sejren, som han fik takket vaere ét point mere end Brøndby- og landsholds­målmand Schmeichel.

Det havde ellers vaeret vanskeligt at få kåringen afviklet, berettede Tipsbladet.

”I modsaetnin­g til tidligere havde de 28 udvalgte stemmedelt­agere i år pr. brev fået en paen frist – mindst tre uger – til at traeffe valget, der så skulle vaere redaktione­n i haende sidste fredag.”

”Desvaerre var ikke alle klubber lige flinke – eller rettere dygtige – til at give deres målmand besked, og det betød flere timers langt telefonarb­ejde i mandags, hvor de resterende stemmer blev samlet sammen. Og flere af målmaenden­e måtte her og nu tage stilling – en situation vi ellers prøver at undgå,” forklarede Tipsbladet

Lars Høgh ville få Det Gyldne Bur overrakt i forbindels­e med KB indendørss­taevne ”Julesjov” den 27. december.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark