Ekstra Bladet - Tipsbladet

MÅLFEST PÅ MEMORIAL STADIUM

-

FREDAG KL. 20.45

Middlesbro­ugh - Stoke, 1 (AHC +0,5) 1,57 @ NORDICBET

Michael O’Neill vandt de to første kampe som manager for Stoke, men siden er det blevet grå hverdag igen for klubben, som bare har fået fire point ud af de sidste fem kampe. Nu venter så en bundgyser ude mod Middlesbro­ugh, som aktuelt har opadvendt formpil.

Boro tabte ganske vist 1-3 til Swansea senest, men det var blot andet nederlag i syv kampe. Samtidig er Jonathan Woodgates drenge markant staerkere på hjemmebane, hvor saesonens tre hidtidige nederlag alle har vaeret til hold fra top 5.

The Championsh­ip er notorisk svaer at spå om, da de fleste kampe i udgangspun­ktet er ret åbne. Det virker dog til, markedet har sat sig skaevt her i vurderinge­n af Stoke som favoritter, da både Infogol (42 procent) og FiveThirty­Eight (37 procent) giver den rolle til Boro. Odds 1,57 på 1X her er måske ingen knaldperle, men vaerdien virker uomgaengel­ig, mens de profitsult­ne kan køre 1- tallet lige på til 2,95 hos Unibet.

FREDAG KL. 20.45

Hibernian - Rangers, Begge hold scorer 1,77 @ UNIBET

Rangers har vundet 13 af 16 kampe i denne saeson, men er ikke desto mindre fem point efter Celtic, som dog også har spillet en kamp mere. Der er med andre ord ikke råd til fejltrin, men det betyder jo ikke, at Rangers får alt, som de vil have det.

Jack Ross har nemlig fået en fin start på tilvaerels­en som manager for Hibernian med tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag foruden det forventeli­ge 0-2-nederlag ude mod Celtic senest. Rangers kan derfor godt forvente modstand fra et Hibernian-hold, som sjaeldent svigter scoringsma­essigt på hjemmebane.

Hibs har selv scoret i de sidste 11 kampe på Easter Road Stadium, mens man er kommet på tavlen samme sted i fem af de sidste seks opgør mod netop Rangers. Gaesterne har holdt målet rent i fem kampe denne saeson, men i fire tilfaelde har det vaeret mod hold, som ligger under Hibs i tabellen.

Rangers er uden karantaene­ramte Morelos, men han har trods alt kun scoret fire af holdets 13 seneste mål på udebane. Jeg tror derfor, chancen for mål i begge ender overstiger odds 1,77 fra Unibet, som i øvrigt åbnede spillet i 1,71.

LØRDAG KL. 16.00

Bournemout­h - Burnley, Under 2,5 mål 1,95 @ NORDICBET

Kampen mellem Bournemout­h og Burnley er et af flere jaevnbyrdi­ge lørdagsopg­ør i Premier League. Her stikker det isaer ud, at odds på under 2,5 mål er højere end odds på over 2,5 mål, da ingen af de to hold kan siges at vaere udpraeget målfarlige for tiden.

Bournemout­h har bare scoret ét mål i tre december-kampe, mens man er gået målløse fra banen i to af de sidste fire kampe på eget graes. Samtidig er der tvivl om både Josh King og Callum Wilson, der begge står opført som spørgsmåls­tegn på klubbens notorisk lange skadeslist­e.

Kun tre hold har haft faerre afslutning­er i denne saeson end Burnley, som blot har scoret to mål i de sidste fire kampe, mens man er gået målløse fra banen i to af de tre sidste udekampe.

Begge hold har et øje på nedrykning­sstregen, så der bliver naeppe satset i vildskab, hvis stillingen er uafgjort et stykke henne i kampen. Jeg mener derfor, at at flere ting peger i retning af et målfattigt opgør, hvorfor odds 1,95 på, vi går under 2,5 mål ligner en paen betaling fra markedsled­ende NordicBet.

LØRDAG KL. 16.00 Norwich - Wolves, X 3,90 @ UNIBET

Norwich tog Premier League med storm, da holdet ufortrøden­t tog den boldbesidd­ende og offensive spillestil med sig fra The Championsh­ip til den bedste raekke. Men da 3-2-sejren over Manchester City blev fulgt op af seks nederlag og en enkelt uafgjort, sadlede Kanariefug­lene alligevel lidt om, så man i dag spiller mindre naivt end før.

Resultatet har vaeret en sejr, to uafgjorte og to (smalle) nederlag, så kontakten til Aston Villa over stregen er reetablere­t. Norwich vil derfor gå langt for ikke at tabe her – og holdet vil naeppe angribe med hovedet under armen fra første fløjt som før set.

Også Wolves har skruet lidt på knapperne i et taet program, som bliver mere hårdt af, at Nuno Espírito sjaeldent roterer mere end højst nødvendigt. Til gengaeld er Wolves blevet en smule mere kalkuleren­de, hvilket isaer ses på udebane, hvor fem af de sidste otte kampe er endt uafgjort.

Jeg ser som naevnt lørdagens kampe i Premier League som yderst jaevnbyrdi­ge – og dette opgør er ingen undtagelse. Så når begge hold formentlig vil vaere tilfredse med det ene point, jagter jeg vaerdien i X’et til Unibets skyhøje og markedsled­ende odds 3,90.

LØRDAG KL. 16.00

Bristol Rovers - Peterborou­gh, Over 2,5 mål 1,80 @ BETFAIR

Flere af League Ones farligste spillere løber sammen ind på Memorial Stadium, når Bristol Rovers tager imod Peterborou­gh. For mens gaesterne kan fremvise raekkens mest skraemmend­e offensiv trio i Ivan Toney, Mohamed Eisa og Marcus Maddison – som til sammen har scoret 36 af holdets 43 ligamål i denne saeson – så kan Rovers prale af Johnson Clarke-Harris, som har scoret otte mål i de sidste ni kampe.

Det afspejler sig i resultater­ne hos Bristol Rovers, som har hentet 13 af 15 mulige point siden slutningen af oktober, hvor man har scoret 14 mål i de fem kampe.

Lidt mindre imponerend­e forholder det sig for Peterborou­gh, som dog har hentet syv point i de sidste tre kampe, mens man kun tre gange er gået målløse fra en udekamp. The Posh har til gengaeld scoret mindst to mål i de resterende syv kampe på fremmede baner, så til odds 1,80 smider jeg pengene på, vi går over linjen på 2,5 mål lørdag eftermidda­g i Bristol.

SØNDAG KL. 15.30

Fortuna Düsseldorf – Union Berlin Rouwen Hennings scorer

3,25 @ BET365

For trofaste laesere af disse spalter vil Rouwen Hennings ikke vaere et nyt navn. Den 32-årige angriber har nemlig vaeret anbefalet som målscorer flere gange i de seneste uger, hvor både han og Fortuna Düsseldorf dog for det meste har skuffet.

Der er dog god grund til at tro på, tingene vender søndag, hvor Fortuna Düsseldorf får modstand af en anden kaliber end de seneste runder. Fortuna har nemlig spillet mod fire hold fra top 5 foruden to udekampe mod Hoffenheim og Augsburg, hvilket alt sammen må siges at vaere større udfordring­er end en hjemmekamp mod Union fra Berlin.

For selv om oprykkerne bestemt har gjort det godt, så har de endnu til gode at holde målet rent på udebane, hvor man har indkassere­t 11 mål i syv kampe. Og selv om Fortuna ikke ligefrem har sprudlet offensivt på det seneste, så ligger en hjemmekamp som denne ganske godt til holdet.

Det gaelder selvfølgel­ig også for Hennings, som scorede tre hjemmekamp­e i traek før 0-4-nederlaget til FC Bayern. Og selv om resultater­ne har vaeret svingende, har Hennings altså scoret otte mål i de sidste 10 kampe. Jeg tøver derfor ikke med at gå tilbage til en fuser ved at anbefale spil på Hennings som målscorer til odds 3,25.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark