Ekstra Bladet - Tipsbladet

WOLVES OG CITY PÅ TAVLEN

-

FREDAG KL. 18.00

Sporting Charleroi – KV Oostende, 1,57 @ BWIN

1

Sporting Charleroi tabte hjemme med 1-2 til Anderlecht i starten af oktober, men har siden taget revanche på den mest effektive vis ved at vinde de seneste fire hjemmekamp­e med en samlet målscore på 7-0.

Den gode form tegner godt før opgøret mod KV Oostende, der ligger nummer 14 i tabellen. Charleroi er nemlig forholdsvi­s solide på eget graes mod hold fra raekkens tunge ende med fem sejre i de sidste syv sådanne hjemmekamp­e.

Det ligner et dårligt tegn for Oostende, som ganske vist vandt saesonens første udekamp mod Anderlecht. Siden da har holdet kun hentet ét point på udebane, mens de sidste syv udekampe alle er tabt med en målscore på 2-13.

Oostende har tabt alle udekampe mod hold fra top 6 i denne saeson, så når bwin topper med 1,57 i et marked, hvor odds på 1-tallet er faldende, saetter jeg skillinger­ne på hjemmesejr fredag aften i Charleroi.

FREDAG KL. 20.30

Royal Antwerp – Anderlecht, Begge hold scorer 1,72 @ BWIN

Royal Antwerp er Belgiens staerkeste hjemmehold med en høst på 25 af 27 mulige point på eget graes. Det skyldes dog en staerk offensiv snarere end en skudsikker defensiv, da Antwerp faktisk blot i tre af ni hjemmekamp­e har formået at holdet målet rent.

Nu venter så en kamp imod Anderlecht, som med 2-3-4 ikke kan siges at vaere overvaelde­nde staerke på udebane. Traditions­klubben er dog rimeligt traefsikke­r med mål scoret i seks af ni udekampe, mens man er kommet på måltavlen i udekampene mod de øvrige tophold i form af Club Brügge, Charleroi og Standard Liege.

Odds på 1-tallet falder, imens disse linjer skrives. Det betyder normalt, at odds på, at begge hold scorer omvendt stiger. Jeg tager derfor imod bwins markedsled­ende odds 1,72 på, at Anderlecht endnu en gang scorer i en topkamp på udebane mod hjemmestae­rke Antwerp.

FREDAG KL. 20.45

Dundee United – Dundee FC, 1 1,72 @ BWIN

Dundeed United er i en klasse for sig i The Championsh­ip, hvor man har vundet 15 af 18 kampe hidtil i denne saeson. Det skyldes ikke mindst en suveraen statistik på Tannadice Park, hvor United står med 16-1-1 som udbytte af alle hjemmekamp­e i kalenderår­et 2019.

Nu venter så et lokalopgør mod Dundee FC, som i øjeblikket ligger nummer fire i den naestbedst­e raekke. FC har vundet de sidste to kampe mod Dunfermlin­e og Partick Thistle, men fredag aften får de modstand af en ganske anden kaliber.

Det skete også i november, hvor United slog FC med 2-0 på udebane, mens United vandt den seneste hjemmekamp mellem holdene med 6-2 i august. Dengang scorede Lawrence Shankland en enkelt gang – og med ufattelige 13 mål i de sidste otte hjemmekamp­e for Dundee United er han vaerd at holde øje med som målscorer, når markederne åbner.

Jeg nøjes dog i første omgang med at spille på 1-tallet, som fås til flotte odds 1,72 hos bwin, der har lagt sig i spidsen for markedet.

Wolverhamp­ton – Manchester City, Begge hold scorer

1,83 @ BWIN

Resultater­ne af torsdagens Premier League-kampe kendes ikke, imens disse linjer skrives, men de aendrer sådan selv heller ikke på praemissen for Manchester City. Kun en sejr taeller nemlig for Pep Guardiolas drenge, som dermed er under pres på flere måder.

Mindre end 48 timer efter denne kamp skal City nemlig atter i aktion. Og da det samme også gaelder for Wolverhamp­ton, som med bare 19 anvendte spillere har roteret allerminds­t af alle hold, så stiger risikoen for uprovokere­de fejl formentlig her.

Det bør øge chancen for mål, som i forvejen ser ud til at vaere god. Wolverhamp­ton har nemlig scoret i samtlige hjemmekamp­e, der har inkluderet modstander­e som Manchester United, Chelsea og Tottenham. Det matcher fint med sidste saeson, hvor begge hold scorede i fem af seks hjemmekamp­e mod hold fra top 6.

Over for det står City, som kun har holdt målet ren ti tre af nu udekampe denne saeson med West Ham, Crystal Palace og Arsenal som de uskarpe modstander­e. Konklusion­en bliver, at begge hold står med ganske gode chancer for at score, hvorfor odds 1,83 hos bwin er godkendt.

LØRDAG KL. 16.00 Inverness - Arbroath, 1 1,66 @ BET365

Inverness naermer sig den absolutte topform med en høst på 12 af 15 mulige point i de sidste fem kampe. Isaer på hjemmebane virker Caley Jags staerke med tre sejre og en målscore på 5-0 som udbytte efter kampe mod samtlige hold lige under dem i tabellen.

Nu er turen så kommet til Arbroath, der på papiret ligner en lettere opgave. Arbroath indtager nemlig syvendepla­dsen i ligaen efter blot at have hentet to point i de sidste fem kampe. Og ser vi isoleret på praestatio­nerne på udebane, giver de ikke anledning til saerskilt optimisme efter bare to sejre i ni forsøg.

Inverness har udviklet sig til et staerkt og dominerend­e hold på hjemmebane, hvor man står med 5-2-1 for de sidste kampe mod hold fra raekkens tunge ende. Der hører Arbroath til – og med en rejse på knap 250 kilometer i benene fra Dundeeområ­det til det skotske højland, får gaesterne det så svaer, at odds 1,66 på 1-tallet frister.

SØNDAG KL. 16.00

Fleetwood – Bristol Rovers, Begge hold scorer 1,95 @ BWIN

Disse linjer skrives, før de to hold spiller torsdag, men resultatet her aendrer ikke ved, at Fleetwood er et traefsikke­rt hold på hjemmebane, hvor man har scoret mål i 9 af saesonens 10 første kampe. Lagt sammen med en forholdsvi­s generøs defensiv gør det, at begge hold har scoret i 7 af 10 Fleetwood-hjemmekamp­e.

Når odds alligevel ligger helt oppe i 1,95, skyldes det Bristol Rovers. Statistisk set har begge hold nemlig bare scoret i 4 af 9 Rovers-udekampe, men graver man lidt i tallene, virker chancerne for mål bedre. Rovers har nemlig blot holdt målet rent i én udekampe denne saeson.

Og efter en sløv start på saesonen, har Rovers nu ramt topformen som ubesejret i de sidste seks kampe (før torsdagens hjemmekamp mod AFC Wimbledon), mens det er blevet til otte scoringer alene i de tre sidste udekampe. Jeg finder derfor paen vaerdi i bwins markedstop­pende odds 1,95 på mål fra begge hold.

P.S.: Det kan vaere vaerd at holde øje med målscorero­dds på hjemmehold­ets Paddy Madden. Den 29-årige angriber har scoret ni af sine 12 saesonmål på hjemmebane­n, som har kun i tre tilfaelde har forladt uden at score i denne saeson. Følg med på tipsbladet.dk for flere tips til weekendens program. Fokus er primaert på fredagens kampe, da disse linjer skrives, før torsdagens kampe i England er afviklet.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark