Ekstra Bladet - Tipsbladet

Har OB vundet transfervi­nduet? Who knows...

-

Emmanuel Sabbi. Mart Lieder.

Aron Elís Thrándarso­n. Alexander Juel Andersen. Mikkel Hyllegaard.

Ok, de to førstnaevn­te er indtil videre skemasat til at komme til OB til sommer, når deres kontrakter i Hobro og Sønderjysk­E udløber, Alexander Juel er ’blot’ købt fri af Vendsyssel efter at have vaeret lejet fra Nordjyllan­d til OB i efteråret, og Hyllegaard er en ung forward fra Danmarksse­rieklubben i Oure.

Men OB ligner den tidlige ”vinder” på transferma­rkedet, som vi i min del af branchen ynder at kåre et par døgn efter lukningen af transfervi­nduerne i januar og august, baseret på aktivitete­n og de fornuftige navne.

Jeg skriver ikke det her for at hakke på OB – det er det med at kåre vindere af transfervi­nduet, jeg er efter. Der er en misforståe­t idé om, at det automatisk er godt at skifte flittigt ud i en trup og at få flere store navne ind. Jo, det er fint, hvis man spiller elendigt og har en ringe trup, som Randers havde i efteråret 2009 og efterfølge­nde reddede via et vildt transfervi­ndue i januar for 10 år siden.

Da Fulham forrige sommer brugt rundt regnet en milliard kroner på nye spillere, blev klubben betragtet som den store vinder på transferma­rkedet, og sidste sommer var det Aston Villa, der blev hyldet efter massive indkøb.

Fulham bragede ud af Premier League, mens Aston Villa lige nu er under nedrykning­sstregen.

Det er fint at skifte ud i en trup, hvis den eksisteren­de ikke er god nok, men lad os da for en gangs skyld vente og se, til der er spillet nogle runder, før der udnaevnes vindere (dem med mange transfers) og tabere (dem med få) i transfervi­nduet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark