Ekstra Bladet - Tipsbladet

SIGURDSSON GJORDE COMEBACK I HVIDT

-

Parkens publikumsy­ndling Ragnar Sigurdsson er tilbage i FC København, og han er landet midt i en hård konkurrenc­e om spilletid i midterfors­varet. I efteråret døjede Andreas Bjelland med skader, så Victor Nelsson og Sotirios Papagianno­poulos spillede de fleste af kampene, men hvis alle tre, plus den nyindkøbte islaending er klar, er kampen om spilletide­n barsk.

”Jeg er ikke kommet til FCK for at sidde på baenken,” sagde Sigurdsson sidste uge i Tipsbladet, men det måtte han nu alligevel finde sig i, da FCK i lørdags i Parken spillede saesonens første traeningsk­amp mod Halmstad – dog kun i en halvleg. FCK spillede nemlig de to gange 45 minutter med to forskellig­e hold, og det var ikke nemt at udpege et førsteog et andethold. For eksempel spillede Zeca første halvleg og Kalle Johnsson anden. Midterfors­varet bestod i første halvleg af

Jacob Haahr og Victor Nelsson, mens Sigurdsson efter pausen kom på banen og spillede sammen med Papagianno­poulos. FC København vandt 2-0 på scoringer af Viktor Fischer og Jens Stage.

”Det var dejligt at vaere tilbage – og skønt atter at spille helt i hvidt. Jeg synes, at vi gjorde det godt, vi var i fuld kontrol igennem det meste af kampen, og med tanke på, at det er pre-season, synes jeg alt i alt, at det var en godkendt praestatio­n. Jeg fik selv fumlet lidt med bolden et par gange, men havde tilsvarend­e også et par gode aktioner, så jeg synes egentlig, at jeg havde meget godt styr på det,” sagde Ragnar Sigurdsson til fck.dk

Andreas Bjelland var ikke med i truppen og stødte også først torsdag, tre dage efter resten af holdet, til traeningsl­ejren i Portugal. Det skyldtes, at han mandag morgen blev far. FCK spiller traeningsk­amp igen fredag aften mod FC Astana.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark