Ekstra Bladet - Tipsbladet

ARROWHEAD STADIUM KANSAS CITY CHIEFS, NFL

-

Da Kansas City Chiefs i forrige uge spillede en vigtig slutspilsk­amp på hjemmebane mod Tennessee Titans, var hjemmehold­ets mediefolk og medarbejde­re på stadion forberedt. Da holdet sidste år tabte på samme stadion til favoritten New England Patriots, sagde tveksperte­n Colin Cowherd, at fansene på ham virkede stille, måske på grund af det kolde vejr.

Det var en påfaldende udtalelse, da Arrowhead er det stadion i verden, hvor der er målt den højeste lydstyrke fra fansene overhovede­t, så da Kansas i forrige uge virkelig havde brug fora t få fan senemed sig på et afgør endetidspu­nktikampen, smed produktion­sholdet simpelthen tv-ekspertens video p ås torsk aer men meden opfordring tila t larme ekstra meget.

Om det var larmen eller det faktum, at Kansas City var favorit og spillede derefter med en ustoppelig offensiv skal vaere usagt, men faktum er i hvert fald, at gaesterne fra Tennessee faldt alvorligt i niveau efter pausen og ikke skabte de nødvendige scoringsmu­ligheder.

IN FL bru geslarm på tilskuerpl­adserne aktivt af hjemmehold­ene, nå rudeholdet har bolden og eri angreb, dalarmen gør dets v aer t for angrebsspi­llerne at kommuniker­e og dermed ø gerchancen for fejlbetrag­teligt.

”Jeg siger dig, det spiller en større rolle, end man tror. Det er meget højt på det stadion, og man kan maerke, hvordan den energi giver dem et ekstra boost og motivation. Det er det, der gør det så svaert at spille der. Jeg har spillet mange gange på Arrowhead, og det er svaert at høre, hvilket spil, vi har valgt, og om der er aendringer. Hvis vi for eksempel aendrer til et løbespil, og man så løber en rute [som om det var et kastespil], hvorefter de får ram på vores spiller, så larmer deres fans bare endnu mere,” sagde den erfarne tight end Antonio Gates i et interview med sportsmedi­et ESPN i 2016.

 ??  ?? NFL-holdet Kansas City Chiefs, der i naeste uge spiller Super Bowl på neutral grund i Miami, spiller på stadionet Arrowhead, hvor nogle af de højeste lydniveaue­r i verden på et sportsstad­ion er målt.
Foto: Kim Hukari/SIPA/Ritzau Scanpix
NFL-holdet Kansas City Chiefs, der i naeste uge spiller Super Bowl på neutral grund i Miami, spiller på stadionet Arrowhead, hvor nogle af de højeste lydniveaue­r i verden på et sportsstad­ion er målt. Foto: Kim Hukari/SIPA/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark