Ekstra Bladet - Tipsbladet

MÅLFATTIGT I NEWCASTLE

-

FREDAG KL. 20.00

Benfica – Belenenses, Rafa Silva scorer 2,20 @ UNIBET

Rafa Silva har vaeret en af saesonens helt store oplevelser i portugisis­k fodbold, hvor den driblestae­rke offensivsp­iller i perioder har gjort naesten, som det passer ham. Det gaelder navnlig i de seneste par kampe, hvor det er blevet til tre mål og en assist samt kåring som banens bedste spillere flere steder.

Fredag skal Silva så i aktion igen for Benfica, som har vundet de sidste 15 ligakampe. Modstander er Belenenses, som fik nyt håb med en vigtig 2-1-sejr over Portimonen­se sidste runde. Før da havde Belenenses tabt de fire foregående kampe med en målscore på 2-12.

På udebane har Belenenses indkassere­t 14 mål i de sidste seks kampe. Over for det står Benfica, som har vundet syv på stribe hjemme med en målscore på 19-1. Det ligner på forhånd en komfortabe­l hjemmesejr, hvor ligaens måske bedste spiller lige nu bør have gode chancer for at score sit fjerde mål i løbet af de sidste tre kampe.

LØRDAG KL. 15.30

Augsburg – Werder Bremen, F. Niederlech­ner scorer 2,63 @ BETFAIR

Augsburg har fået en barsk start på det nye år, hvor to nederlag (3-5 hjemme mod Dortmund og 0-2 ude mod Union Berlin) har fulgt det 1-3-nederlag til RB Leipzig, som man fik før julepausen. Offensiven har dog gjort en anstaendig figur med de tre mål imod Dortmund, mens det virkede lidt utroligt, at man ikke formåede at veksle mindst en af de mange chancer mod Union til mål.

Det får Augsburg så chancen for at råde bod på imod Werder Bremen, som tager turen til WWK Arena med en ganske anselig skadeslist­e. Og med bare to sejre i de sidste 15 kampe samt 15 indkassere­de mål alene i de sidste fem kampe må formen også siges at vaere i bund.

Augsburg står med 3-1-2 i de sidste seks hjemmekamp­e, hvor det er blevet til hele 16 scoringer. Det skyldes blandt andre Florian Niederlech­ner, der har scoret fire mål i de sidste fire kampe. Den 29-årige angriber er bare en enkelt scoring fra at tangere sin mest målrige saeson i Bundesliga­en nogensinde, og til odds 2,63 saetter jeg mønt på, det sker imod en defensivt generøs og skadesramt modstander.

LØRDAG KL. 16.00

Newcastle – Norwich, Under 2,5 mål 1,87 @ BETFAIR

Det er sjaeldent målrigt, når Newcastle og Norwich spiller mod andre hold fra raekkens tunge ende. Fire af seks Newcastleh­jemmekampe mod hold fra raekkens nederste halvdel er gået under linjen på 2,5 mål, mens det samme gaelder for seks af syv udekampe i Norwichs tilfaelde.

De triste statistikk­er skyldes ikke mindst de to hold selv: Newcastle har blot i én af de seks hjemmekamp­e scoret mere end ét mål, mens Norwich er gået fra banen uden at score i fem af syv udekampe mod hold fra raekkens nederste halvdel.

Meget bedre bliver det naeppe af, at Norwich er i dårlig form med bare én sejr i de sidste 11 ligakampe, mens Newcastle – der leverede en absolut tandløs indsats lørdag i FA Cuppen mod Oxford – er uden mindst ni spillere til kampen. Odds 1,87 på, at vi går under linjen på 2,5 mål ligner et odds i den flotte ende, selv om Norwich formentlig boostes af at have nøglespill­er Emiliano Buendia klar.

LØRDAG KL. 16.00

Watford – Everton, Begge hold scorer 1,77 @ NORDICBET

Vicarage Road laegger graes til et spaendende opgør mellem to hold, der begge var i storform i dagene op til og efter juleaften. Siden da har en kombinatio­n af det hårde program og flere skader taget luften en smule af ballonen hos de to mandskaber, som dog begge fortsat har en positiv tilgang til kampene – og i øvrigt sjaeldent taber.

Watford spillede 0-0 i den seneste hjemmekamp mod Tottenham, men har ellers scoret syv mål i de tre foregående hjemmekamp­e under manager Nigel Pearson. Og ser vi på Everton, så har holdet kun i én kamp (ude mod Liverpool) forladt banen i de første syv opgør under Carlo Ancelotti.

The Toffees scorede ikke i tre af de første fire udekampe i saesonen – men er kommet på tavlen i samtlige af de sidste otte, mens man i øvrigt blot kan prale af et enkelt clean sheet på udebane. Watford er tvunget til at jagte alle tre point, og det skaber forudsaetn­inger for en kamp, hvor begge hold nok skal få chancer til at score. Odds 1,77 på mål fra begge hold er godkendt.

LØRDAG KL. 16.00

Inverness – Alloa, Kevin O’Hara scorer 5,50 @ BET365

Alloa Athletic holder liv i håbet om overlevels­e efter en fantastisk periode oven på julen, hvor fire kampe har givet et udbytte på 10 point. Det skyldes ikke mindst en uhyggelig skarphed fra Kevin O’Hara, som har bidraget med fem mål i perioden – foruden et par kasser i pokalkampe­n for to uger siden mod netop Inverness.

Inverness er klare favoritter lørdag på Tulloch Caledonian Stadium, hvor man har vundet tre af de sidste fire kampe med blot et enkelt indkassere­t mål. Det betyder dog ikke, at det formstaerk­e bundhold fra Alloa er uden chancer for at komme på tavlen – og det er i den forbindels­e vaerd at notere sig, at Alloa kuriøst nok har scoret mindst et mål i 23 af de sidste 24 udekampe.

Kevin O’Hara står noteret for to mål i samtlige af sine sidste tre kampe, og det virker lige nu som om, at alt bare lykkes for den hårdtarbej­dende 21-årige forward. Odds 5,50 på mål fra Kevin O’Hara ligner weekendens bedste tilbud fra bet365, mens man i øvrigt får pengene 41,00 gange igen, hvis han gentager sine to mål fra det seneste opgør mod Inverness.

SØNDAG KL. 12.15

Willem II – Heracles, 1 2,05 @ UNIBET

Nedturen fortsaette­r for Heracles, der ikke har vundet en kamp siden november og som blot har fået to point ud af de sidste fem kampe. Heracles leverede i al fairness en udmaerket indsats i 2-3-nederlaget hjemme til Feyenoord senest, men på udebane er holdet sjaeldent staerke med 2-4-4 som udbytte af denne saesons første 10 forsøg.

Willem II røg ud af pokalturne­ringen efter et nederlag på straffespa­rk til Heerenveen. Anderledes solidt ser det ud i ligaen med otte ubesejrede kampe siden starten af november, hvoraf fem har givet sejre. Hjemme på Koning Willem II Stadion i Tilburg har Willem II ikke tabt siden 1. september, mens man har holdt målet rent i de sidste tre hjemmekamp­e.

Heracles – der her er uden den skadede Robin Pröpper – har blot vundet én af 27 udekampe mod et hold fra top 6 siden 2014/15-saesonen. Over for det står Willem II med 5-1-0 som udbytte af de sidste seks hjemmekamp­e mod midterhold som Heracles. Det ligner et opgør, som Adrie Kosters mandskab bør have gode chancer for at vinde – og til odds 2,05 er jeg ikke i tvivl om, der ligger lidt vaerdi gemt i spil på 1-tallet, mens mere besindige spillere kan gardere for X’et med et DNB-spil til 1,53.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark