Ekstra Bladet - Tipsbladet

31. JANUAR 2018

-

PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG

(Borussia Dortmund-Arsenal)

480.000.000

Vaerdi og succes i klubben: Karriere siden skiftet: Karriere:

Hvem ville få kløerne i en af Dortmunds mest scorende spillere nogensinde? Pierre-Emerick Aubameyang blev betragtet som et af de mest sikre kort, en af Europas 10 største klubber kunne sikre sig, mens han spillede i Ruhr-klubben, og efter års rygter om transfers til stort set alle af de rigeste klubber i Europa.

Prisen var så også derefter for angriber, der som teenager blev købt af

AC Milan uden nogensinde at få chancen, og som i slutningen af januar 2018 var fem måneder fra at fejre sin 29. fødselsdag.

480 millioner kroner er voldsomt meget, selv i disse år, for en spiller på den alder, men trods

Arsenals omskifteli­ge spil og succes i de 24 måneder siden klubskifte­t har gabonesere­n scorer flittigt og stabilt. Han nåede på fire måneder at blive topscorer for Arsenal i Wengers sidste saeson, i 2018/19 blev han Premier Leaguetops­corer med 22 mål trods The Gunners’ skuffende resultater og nedbrud i slutningen af saesonen, og igen i denne saeson er han et fint bud på en topscorer i den engelske raekke i konkurrenc­e med Sergio Agüero og Jamie Vardy. Aubameyang er den dyreste spiller i denne artikel, også dyrere end Fernando Torres, men med det målsnit er han også et af de bedste januarkøb i Premier League, uanset at Arsenal kun får en brøkdel af købsprisen tilbage, når og hvis den hurtige forward skal videre.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark