Ekstra Bladet - Tipsbladet

SIDEN SIDST // CORNELIUS SKAFFEDE POINT MOD CAGLIARI

-

Andreas Cornelius fortsaette­r sin skarpe målform i 2020, da han for tredje gang i det nye år kom på tavlen – og denne gang var det endda et Parma-point vaerd i den vigtige kamp om sjetteplad­sen mod Cagliari på Sardinien.

Selv om hjemmehold­et havde spillet syv kampe i traek uden sejr, dominerede Cagliari på både spil og chancer, specielt efter pausen hvor den brasilians­ke angriber og målscorer i 1. halvleg, Joao Pedro, sendte et straffespa­rk forbi mål. Hjemmehold­et kom alligevel på 2-1, da Diego Simeones søn Giovanni kastede sig ind i et indlaeg, så bolden ramte nettet, og han selv buldrede ind i stolpen.

Det gjorde ondt, men det virkede også til at vaere tre point vaerd indtil det 94. minut, hvor Parmas bedste mand, slovakiske Juraj Kucka, sendte et indlaeg over mod bageste stolpe.

For her var der ingen, der daekkede Andreas Cornelius op, og så kunne angriberen uden de store problemer hovedstøde sin ottende saesonscor­ing i kassen, hvilket sikrede Parma et vigtigt point i kampen om de europaeisk­e pladser.

Målet rykkede også Cornelius et par hakker højere op på topscorerl­isten, hvor han nu ligger på en delt 12. plads side om side med Napolis polske topscorer Arkadiusz Milik. Der er dog et stykke vej til titlen som Capocannon­iere i Serie A, for Lazios Ciro Immobile er helt ustyrlig i denne saeson og nåede op på 25 traeffere med sine to mål i 5-1 sejren over SPAL.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark