Ekstra Bladet - Tipsbladet

SIDEN SIDST // WATFORDS ”GREAT ESCAPE” TØFFER VIDERE

-

Den Nigel Pearson, I ser, og den Nigel Pearson, vi ser, er to forskellig­e mennesker. Han er en klog og glad fyr med en fantastisk humor. Og han ved, hvornår en spiller har brug for en arm om skulderen eller et spark bagi.” Watford var i fokus i sidste uges udgave af Tipsbladet, og isaer manager Nigel Pearson, som Kasper Schmeichel her talte om i et tidligere interview med Daily Mail, var en interessan­t figur.

For det var Pearson, der styrede Leicester til en højst overraskel­se fornyelse af Premier League-medlemskab­et i foråret 2015, hvor Leicester ellers havde virket fortabt i bunden af tabellen.

En sexskandal­e med Pearsons søn i centrum kostede efterfølge­nde den engelske manager jobbet, da klubben ikke så sig i stand til at fortsaette samarbejde­t efter sønnens dybt usympatisk­e opførsel på en tur i Sydøstasie­n, men nu er Pearson tilbage i Premier League hos Watford efter job i Derby og i den belgiske universite­tsby Leuven.

Watford så aldeles fortabt ud i efteråret, hvor man efter få runder fyrede Javi Gracia og i december Quique Sánchez Flores, to velansete spanske traenere, der ikke laengere kunne kickstarte et aldrende Watford-hold.

Klubben fra stationsby­en i den nordlige udkant af London er stadig i overhaenge­nde fare for nedrykning på en 19. plads, men man var kun et kvarter fra at tilbringe i hvert fald én runde ude af nedrykning­szonen, da man førte med et kvarter igen i sidste weekends kamp i Brighton.

Hjemmehold­et pressede på for udligninge­n, og et fladt indlaeg fra Brightons højre angrebssid­e endte hos Watfords forsvarssp­iller Adrian Mariappa, der upresset kastede sig ned og bragede bolden op i eget målhjørne, en aktion de fleste angribere havde vaeret stolte af i det rigtige straffespa­rkfelt.

”Jeg er godt klar over, at der ikke stod en modstander bag ham, men i den slags situatione­r har man ikke ret meget tid at reagere på,” sagde manager Pearson efter kampen med en verbal arm om skulderen på den uheldige forsvarer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark