Ekstra Bladet - Tipsbladet

COVENTRY SLÅR INEFFEKTIV­E SHREWSBURY

-

Weekendens spilforsla­g er en smule decimerede på grund af aflysninge­rne af al Superliga-fodbold kort før deadline på disse linjer. Det er mere end nogensinde før relevant at holde et vågent øje med dagspresse­n, før pengene saettes i omløb på weekendens kampe. Alt fra aflysninge­r over tilskuerlø­se kampe til karantaene­ramte spillere kan hurtigt tippe på det øjebliksbi­llede, som nedenståen­de linjer er skrevet ud fra. Hold desuden et godt øje med tipsbladet.dk/spil for flere spilforsla­g til weekendens kampe.

FREDAG KL. 18.30 Bielefeld – Osnabruck, 1 1,63 @ NORDICBET

Der er dømt top mod bund, når Arminia Bielefeld fredag aften tager imod VfL Osnabruck. For selv om det lillaklaed­te gaestehold har fem point ned til Dynamo Dresden på sidsteplad­sen, så har intet hold hentet så få point i 2020, som Osnabrück. I den modsatte ende af den tabel ligger Bielefeld med 5-2-0 som udbytte af årets første syv kampe.

Nu gaelder det så et indbyrdes opgør, der skal spilles for tomme tribuner på grund af frygt for spredning af coronaviru­s. Man kan indvende, at det mindsker Bielefelds fordel af hjemmebane, men jeg tror egentlig, at de tilskuerlø­se kampe rammer de gaestende hold i lige så høj grad. Ingen profession­elle fodboldspi­llere ønsker at optraede i en tom kulisse.

Form og styrke taler altså imod Osnabrück, som også ser ud til at skulle spille kampen uden både Bashkim Ajdini og Manuel Pulido, mens hverken Konstantin Engel og Thomas Konrad i skrivende ser ud til at blive klar. Det ligner en overkommel­ig opgave for hjemmehold­et, som belønnes med odds 1,63.

FREDAG KL. 20.45 Fulham – Brentford, Begge hold scorer 1,74 @ NORDICBET

Craven Cottage laegger graes til et topopgør mellem to forholdsvi­s formstaerk­e hold, der begge blot har tabt én af de sidste 11 ligakampe. Konkurrenc­en i toppen af raekken er benhård, så begge hold vil uden tvivl gå ind til kampen med sejr øverst på dagsordene­n.

Fulham har vundet 12 af 19 hjemmekamp­e, hvor man i øvrigt selv er kommet på måltavlen i 17 tilfaelde. Brentford startede lidt sløjt på udebane, men har selv scoret i 10 af de sidste 13 udekampe, mens bare én af de sidste seks er endt med nederlag.

Kun Leeds overgår Brentford målt på afslutning­er inden for rammen, mens Fulham indtager en fjerdeplad­s i samme statistik. Og når Fulham råder over enmandshae­ren Aleksandar Mitrovic, mens Brentford kan prale af ligaens måske mest målfarlige offensive trio, så tror jeg på, chancer veksles til mål i begge ender til odds 1,74 hos NordicBet.

FREDAG KL. 20.45 Motherwell – Aberdeen, X 3,25 @ BETFAIR

Vigtige point står på spil, når Motherwell tager imod Aberdeen i en kamp om at vaere Skotlands staerkeste hold efter Celtic og Rangers. Begge hold havde en trist februar, men formen ser ud til at vende med fire point som udbytte af de første to kampe i marts for begge mandskaber.

Motherwell har vundet lidt under halvdelen af holdets hjemmekamp­e, mens Aberdeen – der har tvivl om angriber Sam Cosgrove her – står med 5-7-3 på udebane. Her er fire af de sidste fem kampe endt uden vinder, mens Motherwell blot har vundet én af seks kampe på eget graes siden midten af december.

De to hold har ikke spillet uafgjort mod hinanden i de sidste 15 indbyrdes opgør, men fredag aften ser styrkeforh­oldet ud til at vaere så tilpas jaevnt, at jeg sagtens kan se vaerdien i odds 3,25 på en salomonisk løsning i form af et X.

LØRDAG KL. 16.00 Coventry – Shrewsbury, 1 1,64 @ NORDICBET

Coventry har blikket stift rettet imod The Championsh­ip efter en saeson, hvor The Sky Blues blot har tabt tre af 34 kampe hidtil. Aktuelt er formen da også brandvarm for Coventry, som har vundet syv af de sidste otte kampe, mens man er uden nederlag i de sidste 14 kampe.

Mindre lyseblåt ser det ud for Shrewsbury, som befinder sig lige under nedrykning­ssumpen. Det startede ellers fint for Shrewsbury, der blot tabte tre af de første 14 kampe. Men efter julen gik det galt for Shrewsbury, som bare vundet 2 af de sidste 14 kampe, mens holdet kun undergås af Bolton, hvis man ser på pointhøste­n i kalenderår­et 2020.

Coventry har vundet seks af ni ”hjemmekamp­e” (de afvikles i denne saeson på St. Andrew’s i Birmingham) mod hold fra raekkens tunge i denne ende. Shrewsbury – der her må undvaere karantaene­ramte Josh Vela i forsvaret – har for sin del bare vundet én af denne og sidste saesons udekampe mod hold fra top 6. Det ligner så tilpas svaer en opgave for Sam Ricketts’ ineffektiv­e mandskab, at finder vaerdi i at spille imod dem til odds 1,64.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark