Ekstra Bladet - Tipsbladet

SIDEN SIDST // VAR DET AFSKEDSKAM­PEN PÅ GRIFFIN PARK?

-

Tipsbladet­s Thomas Pyndt var på Griffin Park, da Brentford forrige weekend vandt 5-0 over Sheffield Wednesday og dermed positioner­ede sig på fjerdeplad­sen med 37 af 46 runder afviklet i The Championsh­ip. Emiliano Marcondes fik scoret, Christian Nørgaard og Henrik Dalsgaard var i startopsti­llingen, og kampprogra­mmet bød på et lokalopgør med den store rival Fulham.

Men sådan skulle det som bekendt ikke gå. Da Arsenals manager Mikel Arteta testede positiv for Corona-virussen torsdag aften i forrige uge, havde Premier League en halv time tidligere sagt, man ville spille den kommende runde, men med Arteta i isolation kunne ligaen ikke gøre andet end at lukke ned.

Det gjaldt også Football League, inklusiv Championsh­ip, som nu står stille på 37 kampe og meget vel kan ende der, selvom britisk fodbold indtil videre kun er udsat indtil 30. april, og man insisterer på, at saesonen bliver spillet faerdig.

Brentford har spillet deres hjemmekamp­e på Griffin Park siden 1904, men efter planen skal det nye Brentford Community Stadium åbne til sommer. Efter 116 år kan mødet med Sheffield Wednesday dermed vise sig at have vaeret det sidste i historien på det hyggelige, gamle stadion med de fire pubber i hvert deres hjørne, og det skal også blive interessan­t at se, om Brentfords solide saeson kan spilles faerdig eller lukker med Sheffield-kampen. (tbt)

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark