Ekstra Bladet - Tipsbladet

SPILLES DER FODBOLD?

-

Der blev stadig spillet fodbold i den forgangne uge. En russisk betalingsk­anal købte rettighede­rne til den hviderussi­ske liga, så den havde noget at vise, og der gik også historier om, at diverse tv-stationer i Europa viste en nyfunden interesse for den australske A-League, der utroligt nok spillede videre, selvom man også Down Under søndag indførte vidtgående begraensni­nger i australier­nes bevaegelse­sfrihed og lukkede pubber, casinoer og restaurant­er.

I enkelte lande i Afrika og i Asien blev der spillet kampe – således blev High Quality United mester i Bhutan lørdag i sidste uge på at vinde den sidste kamp 2-1 over Paro United.

Men ud over i fjerne bjerglande, en pokalturne­ring i Hongkong og så Nicaraguas liga, der i modsaetnin­g til alle andre i regionen ikke lukkede, var der naermest ikke fodbold i verden seneste uge.

Lige så påfaldende som ligaerne i Australien og Hviderusla­nd, i hvert fald set med et snaevert, dansk fokus, var det, at svenske klubber stadig gennemført­e enkelte traeningsk­ampe.

Tre tidligere Superliga-spillere scorede for Häcken i en traeningsk­amp i sidste weekend mod Jönköping Södra (Erik Friberg, EfB, Ahmed Yasin, AGF, og Gustaf Nilsson, Brøndby IF, Silkeborg IF, Vejle Boldklub), og i Australien var der fuld tid til midtbanesp­illeren Keanu Baccus, som AGF har overvejet at købe som erstatning, hvis Mustafa Amini forsvinder på fri transfer.

Før deadline på denne udgave af Tipsbladet havde Australien dog, sammen med Angola og Burma, indstillet ligaen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark