Ekstra Bladet - Tipsbladet

FAVORITHOL­DET

-

Jacob Taarnhøj har haft lidt problemer med sit hold, for som han siger, starter man altid med at vaelge 11 angribere. Han ender dog med en fin bagkaede foran Lars Høgh, hvor blandt andre Jan Heintze får en plads, fordi det er godt med en spiller, der kan score direkte på hjørne, som den lille venstre back engang gjorde i en EM-kvalifikat­ionskamp mod Hviderusla­nd.

Med på holdet er to spillere, der stammer fra computersp­illene i Jacob Taarnhøjs barn- og ungdom. Den ene er Steve McBananama­n – Steve McManamans alter ego på Sensible Soccers ”Crazy Team”. Og den anden hedder Gil de Janeiro og dukkede op i et managerspi­l i Jacob Taarnhøjs gymnasieti­d.

”Jeg købte ham for Barnsley i det, der både var mit bedste og sidste spil i Championsh­ip Manager. Det foregik over en uge i efterårsfe­rien i 1.g. Jeg overtog Barnsley, vandt 2. division det første år, 1. division andet år, Premier League tredje år og Champions League fjerde år. Efter første saeson købte jeg Gil de Janeiro i en brasilians­k klub. Det var tydeligt, at han var en computerge­nereret spiller, men han var fremragend­e. Han blev topscorer i første og anden saeson og kunne alt.

”Så var efterårsfe­rien forbi, jeg kom tilbage i skole, og alle de andre havde fået kaerester, mens jeg havde opnået alt med Barnsley. Så taenkte jeg, at nu var jeg nødt til at stoppe med de managerspi­l. Men Gil de Janeiro – det er det bedste køb, jeg nogensinde har foretaget mig.”

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark